~*~Moi~*~

Alla inlägg under april 2009

Av Nina - 20 april 2009 07:21

jajamensan, då var det ny vecka med nya tag.

Ska jobba heeela  veckan, lovely!=)


Senska jag försöka få ihop det där brevet, vilket inte känns som det lättaste draget just nu. Ingen som kan bjuda mig på en liten resa, typ till bahamas, jag har inte högre krav än så just nu;-)

Nu dax för dusch o kaffe så jag vaknar till lite...   Måste hitta det där "kaffedroppet".....

Av Nina - 19 april 2009 16:48

ja, jag vet att det städas mycket hos mig. Men allvarligt talat, jag vill ha det rent i mitt hem. Så enkelt är det bara. Däremot skulle jag mycket väl kunna rulla mig i gyttja utan problem. men jag trivs med att ha det rent hemma. Sen får ni tycka precis vad ni vill om det.


idag står det iaf gigantisk vårstädning innomhus på schemat. Balkongen fick sin dust tidigare i veckan. Nu är det köket som skuras o skuras. Ugn, kyl, frys, micro, skåp, bakom, på, över, under. Här ska bli rent o härligt. Så det så!!  


Nu går Grumme och jag loss på allvar!!

Vi höres kanske lite senare!


Btw, pickis kom förbi på lite kaffe o glass på balkongen=) Det var trevligt med lite städpause och sällskap=) Sånnt uppskattas, speciellt när de kommer med chokladglass!!;-)  pickis kan  hon!!! <3

Av Nina - 18 april 2009 17:22

Ja, min skålla heta lördagsdejt består av  Mikael Blomqvist och Lisbeth Sallander på min soffan. (För er som inte vet det, så är det huvudpersonerna i Millennium triologin...)


Håller på att laga lite mat med faktiskt...slår på stort och gör "Pelles potatis-sallad" och lite stekt kassler till det. Mumsigt värre :-)


Richardpickard har varit här på lite kaffe o skit snack oxå. Och helt plöstligt hör jag mig själv säga "bla bla bla" istället för Sölvesborg. "Ja, men du vet i bla bla bla"...Sömnbrist??



Av Nina - 17 april 2009 23:11

Jätte dålig humor jag vet... men när man loggar in så ska man ju skriva in fyra bokstäver som säkerhetskod typ..och nu skulle jag skriva in Urin... Det gjorde mig lite små fnissig faktiskt:-)


Men, det jag ville ha sagt var att det där med att vara ung o leva loppan är inte min melodi ikväll. jag kryper upp i sängen med en kopp te och min lilla bok nu...  Och jajamensan, glasögonen är på de oxå!!!


/Tanten

Av Nina - 17 april 2009 21:45

BOOM sa det bara, och så sprack det!! Ja, min nyktra helg då alltså... skulle vara helt nykter hela denna helgen var planerna... men så undrade pickis om hon fick komma bort o frästa mig med lite rödvin. Och man är ju inte sämre kompis än att man ställer upp på det ;-)  

Så det blev lite rödvin o så ska det låta ikväll. Trevligt as always!! .-)


Men imorron är det jag, och soffan!! och vattenglaset som gäller! Så det så!


.

Av Nina - 17 april 2009 12:26

jahaja, än en gång så somnar man och vaknar på en ny dag, är det inte märkligt så säg ;-)


Ska faktiskt gå och jobba en liten stund i eftermiddag. trevligt trevligt.


jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska skriva i det där jädrans brevet...man vill ju framstå som bäst, men inte ljuga. man vill ju sticka ut, men inte på ett fel sätt. Samtidigt som man ska försöka framställa sig på bästa vis så ska man försöka vara ödmjuk! Hur tusan ska man få ihop det lixom.   "hej jag heter Nina, och jag är helt klart bäst, och ni ska ta mig och ingen annan. Eller ta typ 9 st till, det hade nog varit lagom om vi var 10 i klassen. men inte så mkt mera. Gärna roliga människor så vi har roligt tillsammans oxå. Men det viktigaste är att ni tar mig. okej? Ring när ni vill jag ska komma o träffa er."

Något säger mig att det inte funkar så bra....



-

Av Nina - 16 april 2009 18:22

Ååååh, boken är så bra!! Jag vägrar nästan lägga den ifrån mig...!!! Dummt att jag har dragit på mig massa andra projekt här hemma idag då... but hey, that´s me!!


jag har däremot hunnit fundera både avigt och rätt idag på vad fasen jag ska skriva i en ansökan till skola där jag ska skriva ett personligt brev om mig själv...som är typ det de tar på när de tar in...!!  Vad tusan ska jag skriva??? hjälp mig snälla!!


:-(

Av Nina - 16 april 2009 16:46

Nu är mitt fina lilla påskris borttaget oxå... eller iaf fjädrarna. riset få vara kvar ett tag iaf. Men de var så fint med lite färg i riset :-( 



           



Ovido - Quiz & Flashcards