~*~Moi~*~

Alla inlägg under februari 2009

Av Nina - 15 februari 2009 19:37

idag har Louise och jag gjort en raid i norra skåne. Vi tog en tripp till krisitanstad och skulle kika läget på Rusta och Claes Ohlsson (Nej Pickis, det är inte han som dansade i Let´s Dance förra året...:-P ) sen såg vi att Svenska Hem var öppet, klart vi skulle in där med då=)

och sen insåg vi att Bromölla möbelaffär har ju oxå öppet, så då tog vi en tripp dit. Och nu kommer det lustiga. Bromölla har imponerat stort på mig idag. (okej, det är ju inte så att jag säger Wooooooooooow bromölla nu... men ändå) Att de hade en väldigt bra mönelaffär visste jag redan. men de har ju tydligen mera än Biograf och sin möbelaffär. De har ju maxi, bowlinghall, bibliotek, thai restaurang, kiosk på torget, expert, Preem, markislagret, skoaffär, secand hand butik M.m.  Bromölla är ju större än Asarum!  jag är imponerad. Så nu säger jag, förlåt bromölla för mina förutfattade meningar!!!:-)


kristianstad däremot...ni sjönk längre än ni någonsin har gjort tidigare. För tusan, ni har ju inte ens något fik öppet en söndag vi kunde få lite mat på!!! Dessutom är krisitanstad inte alls lika bra som ni tror. Så det så!


karlshamn är bäst, inga protest!!!!!=)

//Nina, 4 år

Av Nina - 15 februari 2009 10:11

idag ska Louise och jag ut på en Roadtripp! Vi ska trippa ner till kristianstad och kolla läget på Claes Ohlsson och Rusta. Säkerligen EKO oxå på vägen hem tror jag.   Men jag ska bara vara Mähä! För hej, jag är ju arbetslös!! Eller typ iaf...

Av Nina - 14 februari 2009 23:01

jaha, vad har alla ni sånna där äckliga par gjort för något idag? Legat hemma och hållit handen på soffan? Har ni ätit något gott??


Själv har jag varit grottmänniska. jag har ätit grillad kyckling. jag slet den i bitar och gluffsade så köttet sprutade runt mig samtidigt som det kom konstiga grottliknande ljud ur munnen på mig! Funderade ett tag på om jag även skulle skicka iväg den på en skateboard längst med Erik Dahlbergsvägen så jag även fick jaga mitt byte innan jag åt det. men jag skippade det...hittade inga jogging skor.


Funderar på om jag ska krypa ner i min säng och läsa en bok och njuta av att jag slipper fundera på varför jag inte fick något bättre än en chokladask, och vissna rosor ifrån Statoil av min kille i år igen...

Singel livet, i love....


Bitter? Inte jag inte  ;-)

Av Nina - 13 februari 2009 22:05

jag gick omkring här hemma och mös till lite musik nyss föresten... Mikael Bolton (dock inget jag brukar, han kom fram i Spotify)...

men Jisses, det är ju dagen 50+ kvinnors sexdröm nummer 1 typ...

 Men Hey, hade han kommit hem o sjungt för mig hade han nog kunnat få sig en puss på kinden:)    Gillar det där med killar som sjunger för mig! haha


Så, det är bara till att ta ton, eller oton om ni vill flörta med mig i morron;-)  Försöka duger långt och väl!

Av Nina - 13 februari 2009 21:44

har inget att säga idag....har gjort massor på jobbet. Och efter det dog min energi helt. Så nu tror jag att jag ska lägga mig framför tvn och somna till Let´s Dance. Och vakna lite senare och bli sur för att jga misasde Samantha. Japp så blir det.


4.

Av Nina - 12 februari 2009 23:54

okej, här har ni bild bevis. jag har minsann FORTFARANDE inte fått in sakerna i kökskåpen igen. Siktar på att det ska vara inne iskåpen någon gång i mitten på 2011 eller så...kanske lite senare.

Så, in your faces på er som säger att jag inte har det uppställt! HA!


Ett skåp är klart, och ta mig katten vad snyggt det blev:-P


Richard har varit uppe en sväng på kaffe idag... jag undrar vad vi hade i det för vi flummade loss helt. Richard tror att om jag hade varit kille skulle jag ha tatuerat en hundring på snoppen... Jag var helt nollad först och fattade inte vad en hundring var. Började fundera på varför jag skulle ha det? och om det var en form av bitring eller liknande...  men, sen trillade poletten ner och jag förstod... HUNDRALAPP!!   bara för att se hur pengarna växer och placeras väl...inte mitt ordval.


Men jag ska tatuera en stor röd ballong på min "över-arms muskel" (Biceps....?)   Så jag kan pumpa upp min ballong hur ofta och hur stor jag vill :-)


Kolla bilden på richard föresten... vad tycker ni det ser ut som?? jag tycker det ser ut som han Flick-onanerar...*usch*...:-P

Av Nina - 12 februari 2009 18:28

okej, var det någon som lyssnade på RIX fm i eftermiddags???  Alex sa iaf  "Som en fjärt i rymden"   jävlar vad nöjd jag blev... Inte för att jag tror hon läser min blogg. Men iaf!!!

Av Nina - 11 februari 2009 23:46

Okej, nu har jag, åter igen, lite för mkt tid att fundera.


och jag har bestlutat att följande ord/fraser borde användas lite flitigare i svenskan. Och kanske även i engelskan om det passar.


  • Möllenö      går även bra att lägga till "...på dig!"

 Passar när som, när man känner helt enkelt


  • Tusan oxå, alternativt Tusan     

  ja, det förstår ni säkert själva.


  • Vollybolly!!

När något är galet eller hel knas...eller när du tycker det känns bra, bara du använder de!!


  • Fy katten, hundans gubbar!

detta är starka ord mina vänner, så använd dom bara när det verkligen behövs.



Och som bubblare:

  • "Ja, jävlar i min låda"  

När du känner dig lite små chockad eller bestämd.


  • "Som en fjärt i rymden"

Det är väldigt viktigt att man använder "fjärt" och inte fis eller prutt.

Används när du vill beskriva hur litet något eller någon är. Eller om du kanske rent av vill beskriva just, en fjärt i rymden.



Kan vi försöka promota dessa orden ihop nu??

Ovido - Quiz & Flashcards