~*~Moi~*~

Alla inlägg under juni 2009

Av Nina - 6 juni 2009 17:18

Ikväll hoppar Nettski och jag in i lilla RUH och åker ner till Sweden Rock..som ligger i Norje...märkligt vilken skillnad det är på J och G.... :-)


Vi ska hämta hem hennes Fröken Andreas som har varit där..och passar på att äta lite och kolla runt o skratta åt alla... Vet ni... Journey spelar ikväll... och jag tror det kommer se ut ganska exact så här där andreas står...He He He...

Just det, det ÄR Andreas på filmen...;-)

Av Nina - 6 juni 2009 12:01

Jäsbåx, idag ska det vara sveriges nationaldag. Varför kan folk inte gå ut på gatorna och fira och ha skoj och massa jippon som i Norge 17 maj eller USA 4 juli?! Det tycker jag hade varit rysligt skojigt. Men icke.


vad jag gör för o fira??? Dricker hiskeliga mängder med kaffe och läser alla mina nya inredningstidningar som hoppat in i brevlådan i veckan! UNDERBART!!!

Av Nina - 5 juni 2009 21:18

Jepp, så kul är min fredag kväll. Ack mina ungdomsår är försvunna....?


Så, för att komma tillbaka några år i mitt liv letar jag upp Martin Svensson på Spotify och sjunger högt med i följande fina genom tänka textrader...


-Du är så yeah yeah, wow wow


- Alla får sjunga la la la i refrängen, Vi är som fiskar som viskar: vad ska vi göra.


- små ballonger och rosa skum. Le försiktig och spela dum.


Wow vilken fin ordtrollare han var....eller? öh...

Av Nina - 5 juni 2009 10:19

Nu har jag drömt om en fågel igen. ingen Uggla (magnus) denna gången. Tack o lov, han var ju inte så trevlig sist...


I natt har jag blivir "förföljd" av en örn. Vart jag än gick eller befann mig så flaxade det en stor örn över huvudet på mig... Det var ungefär det jag kunde fokusera min blick på. hela tiden så flög han bara en liten bit ovanför mig...otäckt. Gick jag in så flög fåglen väck, och jag försökte gömma mig för honom, men han hittade mig hela tiden... Kan någon förklara detta? Någon som kan tyda drömmar??

Av Nina - 4 juni 2009 10:56

Stiger upp i ottan  (klockan 8.30) för att fortsätta mitt husliga och duktiga jag genom att sy färdigt kuddarna jag höll på att somna över igår. När jag har 44 cm för att vara exakt kvar att zickzack sy så bryts nålen av.

Om jag hade flera hemma?? Vad fan tror du?!

Så det blev en liten fin ramsa av ord som troligen inte finns med i svenska akademins ordlista. Men sen tog jag mig samman och bannade mig för mina barnsliga utbrott och började stryka. Hello freak!!


Föresten, jag ändrar mig. det var inte alls något barnsligt utbrott. det var ett moget och fullt acceptabelt utbrott när man har stigit upp mitt i natten för att vara huslig o duktig. Typiskt, dubbel typiskt är vad det är!!!


Av Nina - 3 juni 2009 22:58

..om ni har sett att det har regnat idag. Då var det bara en synvilla. Okej? Solen skiner som bara den, kom ihåg det!!

Av Nina - 3 juni 2009 22:52

Frikyrkopredikant Borg är en rackare på damer och även den här aftonen hade han lyckats få en ung och sexig brud att stanna kvar i kryptan för en herdestund. Det gick som vanligt, han besteg henne och flämtade av hänförelsen han kände:
- Jag ger dig sanningens ljus!
Och tjejen flåsade upphetsat:
- Ja, jag känner det, men det är kanske bäst att du slutar innan stearinet börjar rinna!!

Av Nina - 3 juni 2009 22:50

En ung man va otroligt förälskad & ville gärna ha sex med sin nya tjej, men dessvärre hade han otroligt liten kuk. När dom hamnar i sängen skyndar han sig att släcka ljuset så att tjejen inte får se kuken. Han tar fram den & lägger den i hennes hand, men hon släpper den snabbt & säger:


-Tack snälla, men jag röker inte.

Ovido - Quiz & Flashcards