~*~Moi~*~

Alla inlägg under juni 2009

Av Nina - 13 juni 2009 16:35

Richard gillar itne bilden på han med godispåsen... Så nu tror jag vi får kompensera med en fylle bild på mig imorron och en fin på richard...attans... Det blir nog svårt att få en fyllebild...Ha.Ha.Ha.


jag är uppväxt på 90-talet, och då lärde vi oss om ironin.

Av Nina - 13 juni 2009 16:30

richard är utelåst....hehe...han smäckte igen Evelinas dörr innan han hade tagit sina nycklar...! Min fråga är, varför gör man så??? 


men vi gick o köpte godis. Eller richard köpte godis, och resten a vägen hem till mig gick han och sa *mmmm* *Aaaah* 'Namnam*...jag tror han tyckte det var gott=) Själv fick jag en klubba med mig in i duschen. Klubba var perfekta dusch-godiset!



Eftersom att Richard är utelåst och får vänta här tills han får sin extra nyckel så passar vi ju på att börja dricka. Måste vara ödet som ville vi skulle börja på ölen redan nu. Så nu är vi redan lite små luriga... De andra kommer vid 19...Oops...!

 


mitt största problem är att jag inte har sminkat mig ännu...och jag är redan lite små lurig... Hoppsan sa så det kan gå ibland.



Av Nina - 12 juni 2009 21:38

Jajamensan, det är ju fredag idag! Men eftersom att det tydligen står fel i kalendern, står Juni, men det är uppenbarligen oktober. Så får det tändas massa ljus och drickar lite rödvin under filten på soffan. I förd myskläder och glasögon så klart, som den lilla slusk man är :-)


 

 Slusken her self.



Nu mina vänner, och ni andra så tänkte jag visa er hur mitt vardagsrum ser ut nu för tiden...var ju ca 1 år sedan ni hälsade på hos mig sist...Och då var det ju bara halv färdigt. Vi tar som sagt och börjar med vardagsrummet.



 I alla dessa låder gömmer jag allt ifrån verktygslåda, sy trådar, silver bestick, kristall glas till värmeljus och glödlampor. Mycket bra investering i alla dessa byråer!:-)



Lägger jag mig här i soffan tar det itne lång tid innan jag sover, det kan jag garantera er. Här ser ni även kuddarna jag kämpade med förra veckan. Tillslut blev de fina:-) sen är det mamma o pappas porträtt på väggen som jag målade för ett tag sedan. Inget snuskandes på soffan här inte med mor o far som övervakare.



Och detta är allt för ofta min utsikt..innan jag har somnat på den där soffan då så klart.... ;)   


Resten tar vi en annan dag...

Av Nina - 12 juni 2009 20:31

Dagens ängel är Britta!!!  jag har stått själv på jobbet idag, och var så sjukt kissenödig tillslut att jag trodde jag skulle kissa i papperskorgen vi har bakom kassan. men Britta kom ner och räddade mig så jag kunde gå o kissa! Tack Britta Tack!!!



Dagen har bara regnat regnat och regnat bort...  Tomas Ledin har grova fel i sin sång text "...det mesta regnar bort"   Ta mig fan ALLT regnar bort!

Av Nina - 11 juni 2009 21:10

Kommer ni ihåg detta????

 


jag är mycket glad att berätta att detta är ett minne blott, han har köpt nya!!!!!=)



Kolla, visst är de mycket finare?!?!

 


Jag är nöjd och glad!!! Förmodligen Changan oxå, men det skulle han aldrig erkänna, han kommer påstå att jag har våldfört mig på hans skor så länge han lever tror jag...  Även att han säger att han knappt vågar använda de nya för han är så rädd att de ska bli skita....;)    Söta lilla Du, de går att rengöra...!! Eller köpa nya!;-)



Av Nina - 11 juni 2009 11:15

vilket pucko är jag inte om jag målar naglarna innan jag har sminkat mig och klätt på mig??? Oruttinerat var ordet.

Av Nina - 11 juni 2009 01:22

Jäsbåx, idag är det jag som bestämmer (...som så många andra dagar....)

Idag bestämmer jag att vi ska rösta fram Sveriges sexigaste man.


Jag bestämmer att det blir Henrik Schyffert som får ta sig an den rollen. Han är minsann porrig t.o.m och dessutom rolig. Jo minsann, han får det bli. Så det så.



Schyffert säger : Tack, tack Nina, det var snällt av dig. Kul att det är någon som äntligen har fattat att jag är the shit.


Sen säger han att om jag vill gifta mig med honom så vill han gifta sig med mig. Men jag svarade att jag får nog tänka på det, inte säker att jag orkar med alla kändisfester och hänga med massa komiker. men jag skulle tänka på det för han bönade och bad att jag skulle bli hans.

Sen vaknade jag.*fan*

-

Av Nina - 10 juni 2009 22:08

usch o fy o gråt och tandagnislan.

Var det fler än jag som skrek och grät som bara den till dagens Greys?!

usch vad hemskt. Men inte kan de väl dö? Båda två?!

Speciellt inte George, det är ju bara för hemskt!!


Dagen har annars varit bra, inga tårar förens greys haha.

britta och majsan tittade in till stan och fika med mig på min lunch, myspys kallas det.

           

maja längtar redan tills hon tar studenten..men det är ju bara en si så där 16 år kvar tills dess, så hon har gott om tid på sig att öva på alla sångerna som ska "sjungas" då...hehe...


Pickisen och Rickisen kom på besök under kvällen, det slank ju ner en o annan kopp kaffe. Eller inte själva koppen men sjävla kaffet...


Vi tittade på 3:ans nya inrednings program. någon nyhet att jag gillar inredning???   Jag gissar på att det svarta laget kommer försöka döda kalmar gubben (han som byggde bordet) med en borrmaskin eller sticksåg när han sover... vilken dryg jävel!!

Ovido - Quiz & Flashcards