~*~Moi~*~

Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Nina - 12 juni 2009 21:38

Jajamensan, det är ju fredag idag! Men eftersom att det tydligen står fel i kalendern, står Juni, men det är uppenbarligen oktober. Så får det tändas massa ljus och drickar lite rödvin under filten på soffan. I förd myskläder och glasögon så klart, som den lilla slusk man är :-)


 

 Slusken her self.



Nu mina vänner, och ni andra så tänkte jag visa er hur mitt vardagsrum ser ut nu för tiden...var ju ca 1 år sedan ni hälsade på hos mig sist...Och då var det ju bara halv färdigt. Vi tar som sagt och börjar med vardagsrummet.



 I alla dessa låder gömmer jag allt ifrån verktygslåda, sy trådar, silver bestick, kristall glas till värmeljus och glödlampor. Mycket bra investering i alla dessa byråer!:-)



Lägger jag mig här i soffan tar det itne lång tid innan jag sover, det kan jag garantera er. Här ser ni även kuddarna jag kämpade med förra veckan. Tillslut blev de fina:-) sen är det mamma o pappas porträtt på väggen som jag målade för ett tag sedan. Inget snuskandes på soffan här inte med mor o far som övervakare.



Och detta är allt för ofta min utsikt..innan jag har somnat på den där soffan då så klart.... ;)   


Resten tar vi en annan dag...

Av Nina - 12 juni 2009 20:31

Dagens ängel är Britta!!!  jag har stått själv på jobbet idag, och var så sjukt kissenödig tillslut att jag trodde jag skulle kissa i papperskorgen vi har bakom kassan. men Britta kom ner och räddade mig så jag kunde gå o kissa! Tack Britta Tack!!!



Dagen har bara regnat regnat och regnat bort...  Tomas Ledin har grova fel i sin sång text "...det mesta regnar bort"   Ta mig fan ALLT regnar bort!

Ovido - Quiz & Flashcards