~*~Moi~*~

Alla inlägg under december 2008

Av Nina - 29 december 2008 01:23

Så, nu ger jag upp. I mångt och mycket. Men framförallt så ger jag upp denna dagen, och går och lägger mig. Kommer en ny dag imorron med nya tag.


ger även upp på en annan punkt där jag inte begriper mycket och mest blir förvirrad. vad är det då för vitts med det hela? Förvirring har jag väl nog av ändå? är inte chipsen i kylen ett tydligt bevis på det??

Tack och hej.

Av Nina - 28 december 2008 23:11

...JAG ÄR EN VIRRPANNA!!! 


Jag hittade en påse chips nu... var?

Det naturliga stället att förvara chips på...kylskåpet.


idot.

.

Av Nina - 28 december 2008 22:30

hej och välkomna till Sveriges sämsta Bloggare!

jag skäms över att ha en blogg, den är dåligt prioriterad som ni märker. Vad jag gör istället??? Inte en jävla aning faktiskt om sanningen ska fram.

hade tänkt göra en sammanfattning om vad som har hänt under tiden som jag inte har bloggat med bilder och allt. men jag säger som så här, jag orkar inte. Vi börjar på ny kula. Det har varit jul som var mysig med familj och vänner. Full som en spruta på juldagen, jobbade annandagen... mådde prima!!! GALET!


Idag kom iaf pickis hem!!! ÄNTLIGEN!!! :-)
Kvällen har bestått av massa prat, och en fruktansvärt massa asgarv...


Pelle satt o snackade om att han skulle kolla på nya brallor i morron, inte jeans. Varpå jag svara  "ja, det var ett tag sedan jag såg dig utan byxor...!"  JAG MENADE VERKLIGEN INTE SOM DET LÄT!!! Jag menade ju det var länge sedan man sgå honom i en annan typ av byxor..  men fanken vad vis krattade alla tre.

Vi har klubbat menyn för nyår oxå. Och nu när Kalle svek oss så blir det feta ost i salladen oxå, inget ont som inte för något GOTT med sig heter det väl??


Igår hade vi girlsnight hos mig. Jag, Britta, Ita och så lilla BAJA!!=)  Jösses vilken pratkvarn den lilla sötisen har blivit=) Sötare än någonsin=)


Esc, Esc, Ctrl,  Alt, delite.

Av Nina - 25 december 2008 16:47

Så mina vänner, då ska man snart bege sig på fest=) jag verkligen vill gå ut ikväll. Tyvärr delar nog itne mina kompisar och jag åsikt om vart vi ska gå.. men men, jag känner folk på alla tre ställen så det löser sig nog.


Full ska jag bli ikväll iaf, och jobbigt som fan kommer det bli för mig imorron när jag ska gå och jobba. Mellandags rean startar i morron.


hur som hellst. Nu jävlar smäller det! Rödvinet och jag i en fin harmoni!


Skål!

Av Nina - 24 december 2008 20:21

Jösses, vi åt maten tidigt i år. redan klockan 13.30 satt vi och åt mat....klockan tre ville jag gå och sova.


Helt otroligt vad trött jag blir varje julafton. Är det för jag kommer hem till mamma o slappnar av? Troligen. Och all maten på det.


Imorron blir det ute gång, men jag hoppas jag ska hinna fixa lite hemma innan jag ska infinna mig h os Louise...som fortfarande inte informerat om någon tid...

Av Nina - 22 december 2008 12:07

..och nu är det jul igen!


Då vr det det snart jul igen. den stressiga typen av jul. inte den julen vi firar i oktober/november. Var och fikade med Anette igår på briggen och satt och tittade p åalla människor som ränner runt i sista minuten. jag förstår inte hur de bara orkar! Kommer julen som en överaskning varje år för dom?????  Newsflash: Det är ALLTID julafton den 24 december, ALLTID!!

Anette tyckte min blogg haed blivit lite tradig....inga bilder och så. Det kommer bli bilder, och det kommer förmodligen bli lite bättre med bloggandet nu efter jul. Känner att jag har inte riktigt ork till detta nu. har lixom lite annat för mig. Sen händer det saker som jag känner att jag kanske inte vill blogga om heller, som är lite för privat för bloggen. men vem vet, en dag kanske det står här på bloggen oxå? Nu ska jag gå till jobbet och sjunga julsånger för alla som kommer in.....eller kanske inte!!

Av Nina - 21 december 2008 00:48

Då var det bara 3 dagar kvar till julafton. Helt crazy!! har ränt runt en massa på stan med Louise idag. och var o fikade o snacka gojja. Trevligt att ses, var länge sedan vi hade en dag på stan!


Skulle även gått på stan med min bror och fikat idag hade vi bestämt. men vad som hände där vet jag faktiskt inte riktigt... Om jag är förvånad? Nej.


Annars har ita-skita varit här ikväll. Vi har käkat massa ost och kex...och kollat på dansbandskampen...ja jag vet, ni behöver inte säga något. men till mitt försvar så var det inte mitt val. =) men jag blv lite kär i sånaren i Scotts tror jag=)


Näe, nu har jag rensat lite bland alla mina papper och kvitton, så nu är harj ag förtjänat en godnatts sömn. I morron ska jag nog leta reda på en klänning eller något till juldagen tror jag. Någon som vill hänka??


idag känner jag mig lite gladare innom ett område faktiskt. Känns mkt bra=)

Av Nina - 20 december 2008 00:45

varje gång som jag kommer hem efter 00:00 någon gång så känner jag mig som en olydig tonåring som kommer hem efter tiden man ska vara hemma när jag går i trappuppgången. jag håller i dörren och släpper igen den tyst så ingen ska vakna...smyger upp för trappen. Det värsta är att om jag har klackskor på mig, så tar jag av mig dom så det inte ska klacka. Allra hellst om klockan är efter 02.00 Är inte det rätt sjukt? jag är en vuxen människa som har min egen bostad. Och bara för det är människor som är 50+ som bor i min uppgång så känner jag mig som ett olydigt barn...

Ovido - Quiz & Flashcards