~*~Moi~*~

Alla inlägg under januari 2008

Av Nina - 22 januari 2008 22:07

jag har ett öga med silverögonskugga nu, och ett med brunt...nej, den ena tog inte slut så jag tog en annan, jag har varit på Sminkparty hemma hos britta, och provat olika färger=)   Ingen vacker syn alls....haha....

Britta bjöd på jääääääääätte god paj med hallon och björnbär!*MUMS*

och baguetter=) Mums det oxå=)

Nu ska jag stryka lite tror jag*suck*

Av Nina - 21 januari 2008 20:16

Dagens fuck-lista:

Fuck ett: Min förkyldning som kom och slog mig som en käftsmäll vid 11 på jobbet idag...klockan 14 gick jag hem med hög feber rinnande ögon och rinnande näsa


Fuck två: Betapet!! Behöver jag säga mera än att jag hatar det spelat just nu?!!?!


Fuck tre: min telefon som varken går ringa, smsa till ellre ifrån!


Fuck fyra: Tanken på alla roliga sms jag inte kan få bara för skiten inte funkar!!!


Fuck fem: Sista fucket och troligen det värsta... MITT HUMÖR! jag får så dåligt humör när jag inte mår bra!!!!!



Så till sist... fuck hela 21 januari 2008!!!!


Av Nina - 20 januari 2008 22:16

idag har vi haft vår söndagsfika hos mig. jag hade bakat chokladmuffins med maraboubitar i=)


När vi satt o fikade ringde lilla Britta och skulle höra om gårdagens händelser, och råkar då berätta för Anette att de har en häst och kaniner ute hos sig... Så klart vi skulle dit och hälsa på!!!=) Jag gosade med Maja och Anette gosade med kaninerna, kaninbebisarna och hästen, och katten... Britta, har ni skaffat bondgård?!=)


Alltid lika roligt att träffa lilla Britta och lilla Maja=) världens gulligaste mamma o dotter=)

Föresten, Majsan kan gå själv nu med sin gå vagn!!!!=) Så sött!!


Nu ska jag sova, för jösses vad trött jag är!

Av Nina - 20 januari 2008 13:35

Idag är det söndag, och jag har ingen söndagsångest...HÄRLIGT!=) Var inte ens ute igår!! DET NI!

Men det jag däremot lider utav idag är HUNGER!!!   Gud vad hungrig jag är!! Måste äta något....får muta någon att komma hit med frallor...=)

Av Nina - 18 januari 2008 23:25

Nu finns det ingen återvändo=) Och fan vad glad jag är för det=) 
Jag har nu betalt handpenning och skrivit på kontraktet!

Helt underbart!!!!!!!!!!!!!!!


This is the best day ever!!


Måste berätta att jag är så glad att jag har köpt denna lägenheten av just denna personen. För vilken människa!!! han är så söt denna lille "gubbe" han hade ritat lägenheten på ett papper till mig idag när jag kom och skulle skriva kontrakt. Den var skalenligt ritad men alla mått, i mellan väggen och fönstrets början, fönstret, och väggen på andra sidan fönstret tex. Varenda liten vägg=) Och när han ger mig detta frågar han om det är okej, att jag får ett handritad för han hade inte hunnit lägga in det i datorn och göra det i ett dator program.   Om det är okej?! OM DET ÄR OKEJ!?! Det går hur bra som hellst! Tyckte det var så sött gjort! Hade inte förväntat mig det alls!!  Sen har han satt upp något som han kallar för "städ-uttag" inne i garderoben, och om det är fler än jags om inte vet vad ett städ-uttag är kan jag tala om att det är ett uttag som är speciellt menat att använda till dammsugaren, strategiskt placerat så man slipper byta utag när man dammsuger=) Hur gulligt som hellst! Så jag är så glad att jag ger denna människan alla dessa pengar!! Det känns så bra!!!!!!!!=)


'Sen ahr jag varit hemma hos Nettan och ätit tacos med henne, Mikaela och Anna(från kalmar) och tittat på Let´s Dance så klart=) Jag vill oxå vara med!! Jag kan frivilligt ställa upp på att bli nya peppe Eng eller "Rena rama rolf"!!!!!   vem vill dansa med mig?

Av Nina - 17 januari 2008 22:56

okej, det är bara att säga som det är. Jag blir sällan sentimental. Men ikväll tänker jag bli det. Av ren kärlek=)

Det finns tre små flickor här i karlshamn som gör livet värt att leva! (inte för att jag inte vill leva, men de gör det bättre!)

De kryddar alltid till tillvaron lite extra och gör att man alltid har kul, i love these girls!!!

 Här kommer dom utan inbördes ordning


Nummer 1 - MIKAELA! Ända sedan denna dalkulla kom in i mitt liv en sen sommar söndag har jag kännt det som om jag kännt henne hela mitt liv! Kärlek vid första ögonkastet som Mikeala utryckte det en kväll. Hon ser ut som en liten ängel, men är full av bus -I love!=)

Alltid lika roligt att umgås med Mikaela, vare sig vi sitter på ett café, en krog eller bara sitter hemma tysta i sofafn så känns det alltid lika roligt.

Det mest tragiska i detta är att hon återigen ska flytta hem till Dalarna, och lämnar oss kvar här nere. Jag kommer sakna dig så mycket tjejen!!! Love you! *Stor kram*


Nummer 2 - ANETTE! Nettski, Nettan....ja, kärt barn har många namn=)

Anette är min lilla partypingla. Även om hon säger att hon inte ska gå ut, så nog tusan hamnar hon där ändå, för det är ju så roligt=)

Ingen kan lägga huvvet på sned och blinka med ögonfransarna på samma vis som min lilla Nättanplättan!=) Vi fann varandra bland blingblingen på Glitter, och i vår förkärlek till att dansa och prata pojkar!=) om jag blir din Romia, blir du min Julio då?=) Vad gjorde jag utan dig! Love you!! *Stor kram*


Nummer 3 -REBECKA! Rebecka är den snällaste, goaste och ödmjukaste människa jag vet! Ingen, och jag menar INGEN kan säga ett illa menat ord om denna flickan. Hon är helt enkelt genom snäll! Världens mysigaste!!! Hon ställer upp i vått och torrt för alla som behöver henne. Tyvärr tror jag att hon många gånger sätter sig själv i sista hand, men jag hoppas att hon känner att den dagen hon behöver oss finns vi där! För åh vad vi/jag älskar dig! *Stor kram*


Det bästa och roligast av detta är att vi alla fyra umgås som bara den, inga bekymmer utan vi umgås ALLTID! Det som däremot är sjukast, det är att vi inte kännt varandra länge=) Men vad gör det när vi känner varandra nu?!

You make my life worth living! Och jag finns ALLTID, och jag menar ALLTID här för er om ni behöver mig! Dag som natt! bara ring så kommer jag direkt!  

Av Nina - 17 januari 2008 19:32

..idag har jag räknat ut att om jag har varit och hämtat tio flyttkartonger som står inne på jobbet, och jag tar 2 stycken med mig hem varje dag, så har jag fått hem alla tio om 5 dagar. Smart va?=)

Så på onsdag nästa vecka kan jag börja packa ner förrådet. Ska bara hitta någon som vill sitta nere i källaren hos mig medans jag gör det, för jag vågar inte vara där nere själv...och ni förstår säkert varför.


Obligatoriska torsdagsfikan fick tyvärr idag läggas på Christins istället för Briggen=(  Alltså bomma igen Chrisins för gott eller se till att göra något drastiskt som höjer nivån lite på stället...renovera, skaffa lite vettiga kakor/mackor/kaffe allt... inget vidare alls! Men är det torsdag så är det....



Av Nina - 16 januari 2008 22:07

usch tvi blä och fy!!! jag skulle gå ner i tvättstugan ikväll och hämta min tvätt....råkar av en slump titta in i grannen som bor längst ner emot källarens fönster...och vad gör gubben då?! JO! HAN RUNKAR OCH KOLLA PÅ PORRFILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Är det lagligt att göra det utan att rulla ner när man bor på botten våningen?! Så jävla otäckt!! Jag höll på att kräkas i en cykelkorg!
Detta gör oxå att jag måste be pelle om ursäkte, för när han gick hem ifrån mig en gång blev han hysterisk och sa att grannen satt o runkade men jag tyckte han var dum...han hade troligen rätt i vad han sa iaf pelle....usch vad äckligt!  Det är inte äckligt att runka, klart gubben ska få runka...men dra för fönstrerna iaf!!!!


Det allra bästa med att flytta är att jag slipper mina grannar!

Tack gode gud för det!!


Idag har Ita-skita och jag gjort en massa nytta på jobbet... hennes sambo påstår att vi bara fjantar på jobbet...vilket vi oxå gör ibland=) men sånna är vi allihop, värst är Morgan och han är chef=) men idag har vi hängt om hela butiken typ, rensat upp i källaren, under kassan, fixat med rean...(jösses vad billiga grejer vi säljer nu, så billigt får det egentligen inte vara om ni frågar huvudkontoret...he he) Morgan sa vi fick fria händer, och då vet han vad som händer=)

Har minsann lagat mat ikväll. Spisen trodde nog jag skojade när jag startade den, den var nog nätan på väg att stänga av sig själv i självförsvar. Men nejda, Nina skulle laga mat=) Fläskkoteltter, klyftpotatis, pepparsås och kokta grönsaker!=) Men nu är mitt största bekymmer att jag har disk igen...åh va djag längtar tills jag har diskmaskin!!=)


jag ska bada bubbelbad när jag flyttar...och med sällskap=)*fniss*


Ovido - Quiz & Flashcards