~*~Moi~*~

Alla inlägg den 23 januari 2008

Av Nina - 23 januari 2008 22:44

jag är fasiken lite pirrig i magen och nervös! haha  LÖJLIGT NINA LÖJLIGT!!!


imorron ska jag titta på tapeter, äta lunch med Ita, följa med Nettan till rådhuset och städa så det är fint här nästa vecka när mikaela flyttar in=)

men nu ska jag lägga mig i badet sen sova=)

Av Nina - 23 januari 2008 22:05

Förestne, jag bara måste säga, Johan Holm är en ängel!!!!!!!!
Vi ska ha modevisning på en bröllopsmässa på lördag. Idag hoppade tre modeller av!! PANIK!! 
Men vi ringer Johan Holm, som snart kan klassa sig proffisionell Dressmann modell. Och han ställer upp, infinner sig tre timmar senare för utprovning av kläder! TACK JOHAN! Du räddade oss! 

Nu saknar vi bara 2 killar till... men en är bättre än noll!!

Av Nina - 23 januari 2008 22:01

okej, jag behöver någon med långa smala fingrar som vet hur de ska böjas!

De måste komma åt i hål och rör som är rätt trånga och med bra sug i...

det jag behöver är någon som kan få in fingret i mitt dammsugarmunstycke...för jag har sugit upp en kapsyl som satt sig på tvären och vägrar komma ut!!!

Dammsugaren låter skit mycket och det är ett vinande ljud som låter utöver det vanliga ljudet...och den suger inte upp någonting typ!! HJÄLP MIG!!!

Av Nina - 23 januari 2008 12:15

Okej, nu har Lisa och jag suttit och diskuterat det här angående bloggandet en del...Folk i min närhet har sagt att jag aldrig hör av mig, och vill de veta något så får de läsa det i min blogg?! SAY WHAT?!?!

Det är i alldra högsta grad frivilligt att läsa min blogg, passar det inte -SLUTA LÄS!!


Lisa har oxå fått skällning av folk angående vad hon skriver. Största delen för att folk känner sig träffade och känner sig uthängda. Men seriöst, om ni inte är nämnda vid namn, hur kan ni då bli uthängda?? Hade man skrivit att Albert Svensson på Väggaskolans BF program är dum i huvudet och trög (Förlåt,om du finns på vägga skolan, är ändast ett exempel...) och inte fattar ett smack, DÅ hänger man ut någon! Men skriver man att somliga i min klass...då hänger man inte ut. Väljer man att känna sig träffad då så vet man väl kanske med sig att man har betett sig på det viset?

Eller har jag fel??



Ovido - Quiz & Flashcards