~*~Moi~*~

Alla inlägg den 16 januari 2008

Av Nina - 16 januari 2008 22:07

usch tvi blä och fy!!! jag skulle gå ner i tvättstugan ikväll och hämta min tvätt....råkar av en slump titta in i grannen som bor längst ner emot källarens fönster...och vad gör gubben då?! JO! HAN RUNKAR OCH KOLLA PÅ PORRFILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Är det lagligt att göra det utan att rulla ner när man bor på botten våningen?! Så jävla otäckt!! Jag höll på att kräkas i en cykelkorg!
Detta gör oxå att jag måste be pelle om ursäkte, för när han gick hem ifrån mig en gång blev han hysterisk och sa att grannen satt o runkade men jag tyckte han var dum...han hade troligen rätt i vad han sa iaf pelle....usch vad äckligt!  Det är inte äckligt att runka, klart gubben ska få runka...men dra för fönstrerna iaf!!!!


Det allra bästa med att flytta är att jag slipper mina grannar!

Tack gode gud för det!!


Idag har Ita-skita och jag gjort en massa nytta på jobbet... hennes sambo påstår att vi bara fjantar på jobbet...vilket vi oxå gör ibland=) men sånna är vi allihop, värst är Morgan och han är chef=) men idag har vi hängt om hela butiken typ, rensat upp i källaren, under kassan, fixat med rean...(jösses vad billiga grejer vi säljer nu, så billigt får det egentligen inte vara om ni frågar huvudkontoret...he he) Morgan sa vi fick fria händer, och då vet han vad som händer=)

Har minsann lagat mat ikväll. Spisen trodde nog jag skojade när jag startade den, den var nog nätan på väg att stänga av sig själv i självförsvar. Men nejda, Nina skulle laga mat=) Fläskkoteltter, klyftpotatis, pepparsås och kokta grönsaker!=) Men nu är mitt största bekymmer att jag har disk igen...åh va djag längtar tills jag har diskmaskin!!=)


jag ska bada bubbelbad när jag flyttar...och med sällskap=)*fniss*


Ovido - Quiz & Flashcards