~*~Moi~*~

Alla inlägg den 17 januari 2008

Av Nina - 17 januari 2008 22:56

okej, det är bara att säga som det är. Jag blir sällan sentimental. Men ikväll tänker jag bli det. Av ren kärlek=)

Det finns tre små flickor här i karlshamn som gör livet värt att leva! (inte för att jag inte vill leva, men de gör det bättre!)

De kryddar alltid till tillvaron lite extra och gör att man alltid har kul, i love these girls!!!

 Här kommer dom utan inbördes ordning


Nummer 1 - MIKAELA! Ända sedan denna dalkulla kom in i mitt liv en sen sommar söndag har jag kännt det som om jag kännt henne hela mitt liv! Kärlek vid första ögonkastet som Mikeala utryckte det en kväll. Hon ser ut som en liten ängel, men är full av bus -I love!=)

Alltid lika roligt att umgås med Mikaela, vare sig vi sitter på ett café, en krog eller bara sitter hemma tysta i sofafn så känns det alltid lika roligt.

Det mest tragiska i detta är att hon återigen ska flytta hem till Dalarna, och lämnar oss kvar här nere. Jag kommer sakna dig så mycket tjejen!!! Love you! *Stor kram*


Nummer 2 - ANETTE! Nettski, Nettan....ja, kärt barn har många namn=)

Anette är min lilla partypingla. Även om hon säger att hon inte ska gå ut, så nog tusan hamnar hon där ändå, för det är ju så roligt=)

Ingen kan lägga huvvet på sned och blinka med ögonfransarna på samma vis som min lilla Nättanplättan!=) Vi fann varandra bland blingblingen på Glitter, och i vår förkärlek till att dansa och prata pojkar!=) om jag blir din Romia, blir du min Julio då?=) Vad gjorde jag utan dig! Love you!! *Stor kram*


Nummer 3 -REBECKA! Rebecka är den snällaste, goaste och ödmjukaste människa jag vet! Ingen, och jag menar INGEN kan säga ett illa menat ord om denna flickan. Hon är helt enkelt genom snäll! Världens mysigaste!!! Hon ställer upp i vått och torrt för alla som behöver henne. Tyvärr tror jag att hon många gånger sätter sig själv i sista hand, men jag hoppas att hon känner att den dagen hon behöver oss finns vi där! För åh vad vi/jag älskar dig! *Stor kram*


Det bästa och roligast av detta är att vi alla fyra umgås som bara den, inga bekymmer utan vi umgås ALLTID! Det som däremot är sjukast, det är att vi inte kännt varandra länge=) Men vad gör det när vi känner varandra nu?!

You make my life worth living! Och jag finns ALLTID, och jag menar ALLTID här för er om ni behöver mig! Dag som natt! bara ring så kommer jag direkt!  

Av Nina - 17 januari 2008 19:32

..idag har jag räknat ut att om jag har varit och hämtat tio flyttkartonger som står inne på jobbet, och jag tar 2 stycken med mig hem varje dag, så har jag fått hem alla tio om 5 dagar. Smart va?=)

Så på onsdag nästa vecka kan jag börja packa ner förrådet. Ska bara hitta någon som vill sitta nere i källaren hos mig medans jag gör det, för jag vågar inte vara där nere själv...och ni förstår säkert varför.


Obligatoriska torsdagsfikan fick tyvärr idag läggas på Christins istället för Briggen=(  Alltså bomma igen Chrisins för gott eller se till att göra något drastiskt som höjer nivån lite på stället...renovera, skaffa lite vettiga kakor/mackor/kaffe allt... inget vidare alls! Men är det torsdag så är det....



Ovido - Quiz & Flashcards