~*~Moi~*~

Alla inlägg under november 2007

Av Nina - 5 november 2007 23:25

Finns nog tusan ingen botten i mig nu ikväll! När jag kom hem ifrån jobbet så var jag bara hemma och svidade om till lite ledigare kläder för jag skulle ut o gå en sväng med Pelle i blåsten och hyra en film. -Vänner för livet med Adam Sandler blev det. Var väl så där...tror filmen hade varit jäkligt bra med en annan skådis i Sandlers roll, för jag hade så svårt att ta honom på alvar, och det var en väldigt allvarlig roll han gjorde som änkeman och pappa till offer av 11/9.  Men hur som hellst...jag han inte käka något innan så vi gick innom "Homebuy" och köpte pizzabullar att värma i micron...åt fyra sånna, popcorn, två clementiner och en pingvinstång...ändå är jag inte mätt...!  kanske för det bara var skit jag åt?! *suck* Måste börja äta bättre igen! Men det tar jag väl en annan dag helt enkelt, för nu är det läggdax....

Av Nina - 4 november 2007 23:41
http://www.youtube.com/watch?v=ih85f324LZg

GUD VAD ROLIGT DETTA ÄR!!!!!!!!!   Sista fem minuterna är det bara Magnus Betnér! I love him! Shit vad kul han är!!  de andra är oxå roliga, men magnus, Åh magnus!!!=)


Av Nina - 4 november 2007 22:10

jaha igår var det lördag, och stängt i alla butikerna! TJOHO!=)

Så jag ängnade(Stavas nog inte så) min lördags förmiddag åt att storstäda lägenheten...torka golv och lister och annat sånnt kul! Sen kom Richard och Christoffer(!) hit och drack kaffe och snackade skit. Sen skulle de bort till karlskrona och bära upp Richards säng. Richard den svikaren sviker mig och flyttar till karlskrona=( Jag är inte riktigt nöjd med den ideén han fick kan jag säga!*Morr* Bara lämna stackars mig på det där viset!


Sen kom Ulrika, Tove och Britta på kvällen! Mycket trevligt! God mat, god dricka och mkt trevligt sällskap!=) vi satt hemma hos mig och drack lite drinkar och vin sen gick vi till ågatan och åt...gissa vad jag åt?!=) Sen chejkade vi loss på dansgolvet hela natten!=) Mycket skoj!


Och idag, idag har maja varit hos mig!!!=) Britta oxå så kalrt, lika roligt att britta är här som maja! Men Maja har varit här idag för att känna sig mera hemma på torsdag när jag ska vara barnvakt hela dagen! -LÄNGTAR!!


Nu ska jag krypa tills ängs! KRAM


Föresten, jag hittade lite kärlek i vardagen här om dagen när jag diskade...diskskummet blev ett hjärta, kan det varit ett tecken? på alla kärlek kommer rinna ner i avloppet?? ha ha ha

Av Nina - 4 november 2007 12:09

Gud vad jag ä'r trött idag!!!     men snart kommer lilla maja:-)

Av Nina - 3 november 2007 10:23

...STÄDA! men jag måste*suck*

jag vill flytta till en två NU, har jag nog kommit fram till...det blir dammig o stökigt i en etta så snabbt! man hinner inte reagera! hade jag haft en två ahade det iaf bara blivit i sovrummet...


men men nu får jags tå mitt kast...suck...

Av Nina - 2 november 2007 23:57

julen den kommer, hopptralla la la...Nej nu blev det väl lite tokigt??  Men lite julstämning inföll faktiskt mot alla odds ikväll iaf! Findus och Pelle hade tänt en himlans massa ljus när vi kom dit ikväll, Findus har en ljuskrona med "vanliga ljus" i över sitt matsalsbord som var tänd, brasan vad tänd o allt...jätte mysigt! Och oj vad jul mat vi åt! Första gågngen i hela mitt liv som jag faktiskt har gillat julmaten tror jag.... köttbullar, prinskorv, potatisgratäng, rödbetssallad, skinka, skinkmacka, ägg, risalamalta, glögg, julmust....ALLT! Kanon mysigt!=) Nä, det blev en riktigt trevlig liten mini jul vi har haft idag=) Dock äter man ju alltid så man spricker!! -Why?!

Dagen har ananrs varit relativt lugn, har varit på jobbet, hållt på med att bygga vår nya jeansvägg som jag påbörjade igår med ulrika. Blev riktigt bra!=) imorron är man ju ledig från jobbet! TJHOHO!!!=) Men då ska jag städa lite för på kvällen kommer ju Tove, britta och ulrika hit innan vi ska ner till ågatan o käka. Elna är sjuk och Morgan kommer hem sent ifrån sthlm så vi får se om han dyker upp eller inte!


men u ska jag sova!!!  Precis som lilla Digger (findus  hund) gjorde när vi gick hem=)


BY THE WAY!!!! HALLELJUA MOMENT NÄR SAM ÅKTE UT UR IDOL IKVÄLL! JAG VILLE GRÅTA AV LYCKA!!!!!=)

Av Nina - 1 november 2007 23:04

Oj, idag har min stackars hjärna fått gå på högvarv...=) Jag har lagat lite julmat samtidigt som jag har gjort en haloween pumpa! Funderar på om man ska gå och köpa lite raketer och påskfjädrar oxå så drar vi alla högtider på en gång? tänk vad smidigt om man hade kunnat göra så, då hade man sluppit många släktmiddag som man bara går på för att de oftast är ett måste, även om man ofta i slutändan faktiskt har haft det trevligt.


Hur som hellst så blev både maten god och pumpan fin, eller snäll snarare....när jag ahde gjort klart den kom jag på att den ser inte så ruskig ut som en pumpa vid haloween borde...men men=)


Nu ska jag nana kudden tror jag, är så trött så trött så!! 

TÄNK! i morron kommer tomten! JIPPIE!=)


Ovido - Quiz & Flashcards