~*~Moi~*~

Alla inlägg under november 2007

Av Nina - 11 november 2007 01:01

Okej, helt seriöst nu. Jag har suttit och funderat lite på detta....

Det här med att andreas "Kalles Kaviar" är med i Idol...det kan itne vara så att Kalles kaviar har gått lite väl långt i marknadsföringen av den nya randiga med banan smak?? nu säger jag inte att killen kan sjunga, för det kan han väl göra, men är han verkligen värd att vara kvar på topp fem??

 -Näe minsann, det är han inte alls det!!!

Han borde åkt hem innan christoffer, innan evelina och deffinitivt innan Patricia. Thats it!


vad hände rom han skulle gå och vinna tror ni? Får han förlängt kontrakt för kaviarn istället för ett skivkontrakt? Eller ska han göra covers av ABBA, för det är ju "abba seafood" som ligger bakom kalles kaviar...så det vore ju passande om de fick göra några covers på gamla hederliga ABBA-låtar...med en kaviar tub som present om du köper skivan? Abbas "Chiquittita" skulle ju verkligen passa som lanserings låt till "Kalles ranidga -BANAN smak"!!!!


Som sagt, jag bara undrar...men visst fasen ligger det något i mina tankar????



Av Nina - 10 november 2007 23:03

idag har jag varit ledig...somnade vid 23.30 igår kväll typ och vaknade vid 4 i morse av att jag blev skjuten av massa stenbebisar i något konstigt krig på öland...hel rörigt...gjorde ett försök att berätta för Richard om delfiner som snurrade på rad o eldkastande stenbebisar på öland...men han fattade inget, så jag ska inte ens försöka skriva ner drömmen...hursomhelslt, vaknade vid fyra, somnade vid sex igen. vid halv tolv ringde richard o väckte mig...drabbades av smärre panik när jag såg vad klockan var! Sovit bort halva lördagen! Richard kom iaf med frallor som vi käkade o drack te. Sen klockan ett skulle vi träffa Findus för en fika på stan. Skulle bara köpa present tilL nicole o martina med Susanne och Louise först...tog sin lilla tid inan vi kunde bestämma oss, men nu har vi bestämmt och köpt. Fin fina grejer men berätta inte vad=)


Vi gick en sväng tilL Fyndkällaren oxå, och där hittade Findus och jag fina hattar och kepsar man kunde prova...he he... Visst är findus fin i rosa glittrig Cowboy hatt??=) Och min fina keps "Söker ny kille" funderar jag skarpt på att köpa...ha ha ha...eller inte=)

Fika blev det iaf, på Briggen=) *suprise*


Sen var jag hemma hos Findus och klippte honom...därav det fina skynket han har på bilden... Och hjälpte han välja kläder inför "galejet" han skulle ut på ikväll=)

ikväll har jag varit hemma hos Pelle o ätit middag och druckit ltie rött vin och sett film -trevligt som alltid=) Ikväll var det klyftpotatis(hemmagjorda så klart), ryggbiff och bearneis och mass mumsig sallade med fetaost som stog på menyn..MUMS!=)


Kallt som bara den har det blivit! *Brrr* Vattenpölarna på gården hade frusit till is när ag kom hem! *Brrr igen...*

Av Nina - 9 november 2007 22:46

Hur fan rent ut sagt kunde Christoffer åka ut ur Idol?? SKANDAL!

Det är ju pinsamt att mattias eller vad tusan han nu heter ska kunna vara kvar vecka efter vecka trotts att han sjunger som han hade fått ett krattskaft uppkört i röven! Noll karisma!!

Man Amanda, Marie och Daniel rockar som vanligt! Dö bra!=)
Sen kalles kaviar kunde de ju oxå skickat hem tills in otäcka gamla häxa till fru innan de skickar hem Christoffer!! SKANDAL!!!!!!!!!!!


Åååååååh! jag blir TOKIG!!!

Av Nina - 9 november 2007 22:26

MMS, gud vad roligt det är egentligen!!=)

 Ibland kan man bara tänka, Jösses, det vill jag skicka till han/hon!

MMS betyder  Man Måste Skicka(!!)..i alla fall för mig=)

Jag får väldigt mkt mms oxå...speciellt från Findus och Pelle, men även en hel del ifrån Richard ibland, fast då är det bara fulskämt=)


Här är iaf några bilder som jag har fått på mms... Findus leker Dressmann modell -Fine, du är söt findus, men du måste vara över 40 typ för att vara med på våra plancher och reklamer...men vänta du bara=)
Pelle är jätte cool i sina solbrillor när det spöregnar=)

Och Maja gosar-loss med pappa martin när jag och mamma Britta och de andra på jobbet är ute och partajar=)


Purjolöken symboliserar det sjuka mms jag fick av findus när han var på Citygross förra fredagen...han fotar hela högen med purjo och skickar till mig, bara för att jag är allergisk emot det.. Men jösses vad jag tyckte det var roligt=) Det är ju det som är det roliga med mms!! 

Så nu har jag nog svamlat kalrt...inte mkt vettigt jag fick fram. Och nu börjar Idol igen=)

Av Nina - 8 november 2007 21:33

jaha, då har man varit barnvakt hela dagen idag=) Jösses vad långt jag har gått! jag har nog varit ute och gått i rasktakt i ca fyra timmar idag! två timmar vid två tillfällen med lilla Maja i vagnen! -Härligt!
Det har gått jätte bra, förutom när hon skulle äta, då protesterade hon minsann högljudt=) Men det gick över så småningom=) tror nog hon var rätt nöjd med sin dag hos mig, även om hon blev väldigt glad när pappa Martin kom o hämtade henne=)


Sen har det varit tvättstugan hela kvällen för min del....ska ner o hämta det sista nu. Så får jag stryka till idol i morgon kväll, för nu är jag trött! Tar på krafterna att vara lektant minsann... Kommer nog ta några år innan jag har egna barn *haha*  Ska visserligen hitta en pappa oxå...men det kommer väl. Kram

Av Nina - 7 november 2007 23:42

A is for age: 22..börjar bli en tant!
B is for booze of choice: Ny favorit -Pear passion (Päronvodka, tranbär-, och päron juice och mycket IS)
C is for career: Säljare på Dressmann, och eget företag.

D is for your dad's name: Dan
E is for essential items to bring to a party: Alkohol?=)
F is for favourite song at the moment: late night heartbroken blues med Miss Li! Dö kul text!=)

G is for favourite game: Blackout!! Speciellt när jag spöar Richard eller Pelle!!

H is for home town: Fridafors..ha ha

I is for instruments you play: Kan lite piano och fiol.
J is for jam or jelly you like: apelsin..booooring!=)
K is for kids: Inga alls. Men lånar Maja så ofta jag får!=)
L is for living arrangements: Lägenhet, men stort nytt hus i drömmen!
M is for mother's name: Anneli
N is for name of your crush: Kul skämt...
O is for overnight hospital stays: Tarmvred när jag var typ pytteliten...
P is for phobias: Möss, spindlar, ormar, mörker...
Q is for quotes you like: Skamm den som ger sig=)
R is for relationship that lasted the longest: nästan 4 år..

S is for sartorial style: Kan någon tala om vad "sartorial" betyder så ska jag nog fasen se till och svara...

T is for time you wake up: 7.30 på vardagar...och så sent som möjligt när jag är ledig!

U is for underwear: Svart och vitt...inga kul alls. men rena o enkla=)
V is for vegetables you love: avocado!! Gurka (ÄTA!!)
W is for weekend plans: spel, mat och rött vin.
X is for x-rays you've had: några stycken...vet ej hur många

Y is for yummy food you make: Kyckling är jag rätt klurig på att få till=)

Z is for zodiac sign: Jungfru, oskyldig och så som jag är...=)
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till: De som är lika uttråkade som jag är just nu...

Ä är för älsklings trend: A-linje och tunikor=)
Ö är för en önskan just nu: Att jag hittar en sjukt snygg och nästan gratis insats lägenhet....tvåa=) Eller trea om den är billig=)

Av Nina - 7 november 2007 20:25

Usch o fy...räcker väl med att säga att jag började dagen med att försova mig....då vet vi väl alla att dagen går åt hel*ete!!!

Kom 30 minuter för sent till jobbet...massa småsaker som krabbade på jobbet för mig, present kort som inte var stämplat o liknande så vi inte visste om de var sålda eller förfalskade ifrån en sthlms butik! Sen kom söta Maja o hälsade på...nu har hon inte bara kissat på mig, utan även kräkt på mig. Imorron skiter hon väl i mitt knä=) Sen fick jag ett sms om att mina stövlar från skopunkten hade dykt upp och fanns att hämta på Ica...Yes tänkte jag, nu vänder min otur...springer ner på min fika pause -Då kan de inte hitta mitt paket!!! men efter många om och män så hittade de äntligen det! -Tack för det, ica killen!=)

Sen var Louise och jag ovh fikade efter jobbet, det var tack o lov trevligt och inga motgångar...typ nötter i kaffet eller liknande=)

Kommer hem...hungrig...glömt köpa mat så det blir ingen mat idag, orkar inte handla. Roade mig att prata i telefon istället...Nicole och Pelle stog på telefonmenyn för kvällen=)


Snart kommer Richard o hälsa på! KUL! Han vågade nog inte köra hem ifrån Mörrum utan att komma in till mig...hotade med att ALDRIG MERA PRATA MED HONOM i så fall=)


Sorry nettski, inga bilder idag...=)

Av Nina - 6 november 2007 22:24

Okej, jag är LIVRÄDD när jag ska gå ner på mitt förråd och hämta eller lämna något! Men idag kom jag på en kanon ideé...! Jag tog mina myskläder och fula röda foppatofflor, och min MP3 spelare(!) och gick ner i källaren nu ikväll! Mp3 spelaren hade jag på högsta volym för skulle jag bli överfallen så slipper jag iaf höra någon komma smygandes på mig bakifrån! För en sak är säker jag har SKUMMA grannar!

Vi kan börja på min våning...ena grannen ser man aldrig röken av, skulle man göra en ansats tillatt gå ut genom dörrarna samtidigt, backar han och går in i sin lägenhet igen...Why? Ser jag så farlig ut??

De andra kopierade min dörrmatta*Morr* jag hade min coola chockrosa "oh no, not you again" redan när de flyttade in, (vi har de utanför dörrarna här...) så kommer de med en dassig vinröd kopia...HA! De måste vilja vara som jag:-) Dom är dock väldigt trevliga!


Våningen under...ja där har vi ju MR."jag röker ut genom mitt fönster för jag är ett muppbarn" och hans kära flickvän "åh åh, ta mig hårdare"...


Våningen under där har vi "naken våningen" som jag kallar den för.. Där under bor det en tant som alltid gå om kring i bara nattlinne och går in till gubbarna som bor här i huset, endast i nattlinne och sin PLÅNBOK(!!!), gubbarna öppnar i bara kallsonger!! Kan det vara så att hon bedriver en olaglig verksamhet??? Trotts att hon är minst 75 år?!?!?! Varför går hon ananrs in till halvnakna grannar när hon är halvnaken själv och med sin plånbok?!!


Sen hoppar vi ner en våning till..där bor det en alkis som varje gång han träffar mig under två års tid frågar "bor du här? hur stor lägenhet har du? Hur mkt betalr du för din?" vi har exakt likadana lägenheter...vilket han oxå kommer underfund med VARJE gång! Sen går han alltid om kring med en 3.5 öl i handen, tom klockan halv sex på morronen!! 


Ochs en har vi då botten våningen kvar... där bor det en gubbe som alltid sitter i sin gungstol och dricker funlight saft (Han bor på bottnen precis vid fönstret)! Här om kvällen påstår Pelle att han såg honom sitta och runka när hans kulle gå hem!!! USCH! och även hos denna lilla farbror hälsa snusktanten på... sen har vi en liten "pyroman" oxå...där brann det två gånger på mindre än en vecka så stackars Roger och de andra brandmännen fick komma o släcka...


Kul grannar va?! Förstår ni att jag är rädd när jag går ner på förrådet som ser ut som en hönsgård för människor med burar av hönsnät?!?!  Till allt detta hör det till att det har varit många inbrott i källarförråden!!!

Och jag som bara ville hämta mina stackars höst/vinter skor...

Ovido - Quiz & Flashcards