~*~Moi~*~

Alla inlägg under juni 2007

Av Nina - 17 juni 2007 02:23

Hejsan...

till och börja med...jag är på lyset!!!....


Har varit på partaj hos Anette nu, mkt kul, mkt kul!!!=) Utgång senare....nu är det så här att Nina Carlzon är ibland bra mkt för feg...igentligen är jag inte feg, men när det handlar om att "ragga" jisses, då är jag minsann feg!!!! Finns en kille jag gärna hade satt tänderna i, men sen är jag för feg, jag vågar dansa precis jämte honom, men reagerade han?! Näe, eller kanske, men han dansade med sina killlkjomousar så kanske han såg...men iaf, när jag skulle gå hem s å träffade jag han utanför oj oj oj vad gullig han är...knep faktiskt en kram*Mohahaha* Sen frågade han om jag vill e föja med hem o äta...men pucko Nina säger "Nej, jag har ätit tacos så det står mig upp över öronen idag"... Och när jag hör mig själv säga dettaq tänker jhag, Nina, Nina Nina du är ju det dummaste som finns i ett par skor.... (fina skor dock..) men men, ny chans nästa helg kanske??? Har nämligen sett honom med en tjej en gång, men detinnebär ju inte att dt är dlickvän...Richard är ju min kompis, o vo har ju gått både på stan o krgen ihop.... Sov dax...detta kommer jag nog ångra i morron, mne men det får jag ta då...Oooops... hje då

Av Nina - 15 juni 2007 18:36

Jaha, idag har man varit på jobbet igen=) Fredag är kul, mkt folk då!!

Hittade faktiskt klänning idag oxå till si morron...två stycken tom...visserligen samma klänning, men i olika färger=) Ska bara bestämma vilken...Richard har lovat vara smakråd, brukar bli tvärt emot vad han säger...

Ätit glass idag, ifrån chokladgrodans butik..mkt gott...men med en bitter eftersmak...slog ju vad med Morgan om en glass...och det var ju jag som fick betala så ni kan ju själva gissa vem som vann...*att jag aldrig lär mig* Andra gången vi slår vad nu och det har kostat mig en fika eller glass....men nu var det jädra sista gången!!!


Köpte lite cider idag tills i morron, nya smaker*Mmm* ....säkert skit äckliga! Det är som vanligt när man köper nya smaker "oj, den ser god ut den provar jag" och sen slutar det alltid med att jag muttrar att jag skulle tagit det jag visste var gott...hihi...

Britta o Maja har varit o hälsat på idag! Maja är så söt så, med små söta smilegropar!!!=)

Nej, nu ska jag ringa Louise o snacka lite skit, höra om hon kan tänka sig klippa mig snart...puss i ljumsken

Av Nina - 14 juni 2007 23:35

tror jag skulel vilja ha en städerska...eller städare...=)  Känner just nu att jag inte har lust, ork eller tid att sköta om min lägenhet...=/ har lixom alltid något annat för mig p kvällarna känns det som!

Ikväll har louise varit här och druckigt kaffe o pratat skit, kul!=) Och det är ju 100 ggr roligare än att städa!!!

Så är det någon som vill ha ett jobb -HÖR AV ER!


Hittar inget att ha på mig på lördag=( prövat en massa klänningar idag...fattar inte de som syr klänningar att tjejer faktiskt har bröst?! Som oxå ska få plats i klänningen????? Blir tokig, de sitter skit bra i övrigt, men sen är de fr små över brösten*suck*  Måste vara små gubbar som syr klänningar som inte sett en tjej i hela sitt liv utan bara suttit i en källare framför en symaskin och sytt..


Nej, nu ska jag ta i tu med min lägenhet tror jag...har köpt fina blommiga rosa dammtrasor...en sak är säkert, det har männen fattat i af att det bara är tjejer som städar, för det tror jag inte att killar hade köpt, rosa dammtrasor med blommor....


/Nina, femenist för en dag.....=)


Av Nina - 13 juni 2007 20:25

jaha då vart det onsdag idag....shit, veckorna går fort nu, undrar hur snabbt de går när man är äldre...Blir veckorna bara halva då kanske???

Igår kom Louise hem=) Kul! Men vi verkar få svårt att få in en kaffe när det passar oss båda*S*


jag skrev nyss att veckorna går så fort...men idag, jisses vilken lång dag! När klockan var halv tolv, trodde jag att klockan var två typ...jag har galgat och hängt i ordning ca 1.200st slipsar idag!! jobbigt! Kommer drömma mardrömar om sju lager siden i flera nätter nu!!! Men fint blev det...men jösses vad tråkigt...Dåligt med folk idag med pga skolavslutningar...och Morgan stog på lagret och packade varor så jag ahr stått själv i butiken med mina slipsar och sjungt med i radion...Gillar telias reklam om Bredband har jag kommit på..."en rauter?! Akta, killen har hjärtstille stånd, hämta rautern!!!!...ja, jag vill ha en rauter, ta två!"   Skit kul!=) eller när han håller på att utvecka ett nytt rörsystem i sitt hus..*fniss*...radioreklam ä'r kul!=) ´"Brandman! Ja´vill ´osso´bli brandman!"  körde brossan o jag stenhårt med förra sommaren...

Nä, åter till verkligheten o tvätten...

Av Nina - 12 juni 2007 19:09

Idag är jag trött...orkar inte mkt idag inte...borde städat hemma....ser ut som en kärnvapen "olycka" har hänt där... men lat som jag är idag så smet jag ifrån det, följde med mamma hem till skogarna istället... Måste ju umgås med de gamla lite:P Men är pappa hemma här da?! NÄ! Han jobbar natt...kul...men nu kan han inte säga att jag inte har varit här på länge för det har jag minsann!=)

Mat dax...ännu en fördel med att åka hit...he he..

Av Nina - 11 juni 2007 22:52

Jisses, vad varmt det är idag! Ingen svalkande vind som flög förbi heller...MÅSTE få en lägenhet med balkong snart! Innan jag smälter bort!...hmm..hela min tillvaro handlar just nu om att jag måste skaffa ny lägenhet, patetiskt Nina, patetiskt!

Annars har jag varit ledig idag, började dagen med att titta lite på My Name Is Earl, kul kille!=) Sen har jag ränt runt på stan med mamma, -Jösses, den kvinnan kan verkligen vända o vrida på varje klädesplagg!!! Men vi lyckades med vad vi skulle iaf, hitta kläder till mormor.

Retat mig på min granne! Förstår han inte att det är äckligt när han hänger ut ur sitt fönster och röker?! Vet han inte om att röken stiger UPPÅT(!) till mig med andra ord...vred ut disktrasan på honom idag...oops, var ju inte aaaaaalls min mening...!!

Av Nina - 10 juni 2007 15:05

har varit nere hos Richard o käkat frulle idag....bra när kompisarna bor nära och dessutom är morgonpigga och köper frallor*hehe*  Sen tittade vi på Gilmorgirls i 5 timmar, de är inte rediga!=)


Lackat mitt soffbord idag, gyd så fint det blev!!=) Funderar starkt på att ta byrån med...men tänk om jag ångrar mig och vill ha vita möbler sen da?! Vad gör jag då?! Nu när jag har lackat så måste jag ju slipa dom isåfall...och det är jobbigt! Sånnt orkar jag inte med när impulserna faller på!!!!


Nä, nu ska jag nog å¨ka hem till mamma o pappa och spela kubb!=)


Av Nina - 9 juni 2007 22:48

Nä, ska jag ha blogg får jag minsann se till att skriva i den oxå...Läste i vecko revyn för ett tag sedan (ja, jag läser den, och alla andra tänkbara tidningar!) Där Ebba (don´t give a fu*k) talade om att om man ska ha en blogg så måste man skriva i den dagligen, hellre flera korta varje dag eller flera om dagen, än ett långt lite då o då... Tror nog jag bryter mot de flesta av hennes "Blogg regler"! OPS!!


Idag har min spontanitet slagit till igen...sålde mitt köksbord och stolar idag, får inte mitt nya förens om ca 4 veckor...sen nu ikväll -Ja, jag är 22 år och är hemma en lördagkväll!.. fick jag för mig att jag skulle nog måla mitt soffbord svart. Sagt och gjort, nu e det svart=) Mycket tjusigt. Funderar på om jag skulle ta byrån i hallen oxå kanske?? Jag planerar nämligen redan min nästa lägenhet*hi hi* satte upp mig i bostadskö för typ en månad sedan, jag har inte hört något, men jag planerar redan färger och träslag...Det ska bli svart, grått, vitt och rött i hela lägenheten och Ek som träslag....så då får jag byta ut allt...har just nu beige på allt...och vitt...och ask som träslag..inte ekonomiskt för mig att flytta för femören!=)


ÅH! vad jag längtar till nästa lördag!=) Då är det Nettskis 30 års fest! Ska bli skit kul!!=)   Hej hej!

Ovido - Quiz & Flashcards