~*~Moi~*~

Alla inlägg under december 2007

Av Nina - 13 december 2007 21:52

...ha ha ha...Lisa Skrev i min komentatorsfällt tidigare idag och undrade om jag kom ihåg våran lussevaka när vi var typ 17 år, varje gång klockan slog halv så dansade vi en speciell dans som vi kallade Michailoff dansen. Den innebar att vi dansade som Mikael Michailoff gjorde när han sjöng Lay all your love on me i Fame Factory.. Liknar väl mera en indian dans typ=)

Men gud vad kul vi hade! Sugen på en dans ikväll Lisa?=)


Idag har det inte blivit någon lucia firande över huvudtaget. Där emot var jag, Britta, Maja, Roger, Stefan och Wijk och käkade lunch på briggen, senare gick jag, Anette och Roger hem till Anette och klädde hennes julgran och slog in lite julklappar. Ändå fick jag inte någon julkänsla... SKIT OXÅ!!!


Och ikväll Har Pelle bjudit på middag -igen, bra komips det där!=) ikväll blev det renskav, ris och grönsaker. Otroligt gott!!


Av Nina - 13 december 2007 11:02

Nu blir det lunch på Briggen, obligatorisk närvaro dessutom...enligt Nettski=) Men klart det är obligatorisk närvaro! Detta är t.o.m en obligatorisk närvaro jag tänker närvara vid, tillskillnade ifrån skolan...

Av Nina - 12 december 2007 23:05

Gud vad jag blev glad när Susanne valde Per-Inge!! De såg så kära och glada ut, som två femtonåringar typ=)

Och Isabelle och Anders (tror jag han heter va...?) Såg oxå jätte kära och lyckliga ut...

MEN(!) Karl-Petter och Jessica såg ju itne KÄRA ut, de såg ut som två kompisar bara...men inte för att finna kärlek direkt... Och Fredrik ska vi ju itne bara prata om, gud vilken pinsam människa! Förstår han inte att han borde valt Lena? Och förestne, kramade han inte Lena lite väl ömt och länge efter att han sagt att han skulle välja Sofia?? Tror han valde Sofia för hon var söt, och lena ser ut som en trafikolycka. Men Innersinne så vill han nog ha Lena, men såg sin chans till en söt tjej... men det är min teori, och de brukar vara konstiga, iaf om man frågar pelle! ha ha

Av Nina - 12 december 2007 18:58

...tror det skulle bli en riktigt publiksuccé för TV4 att sattsa på det... kjag hade nästan kunnat tänka mig att anmälla mig som "säljaren"...För idag när jag kom hem till en tom lägenhet kände jag bara Guuud, jag vill ha någon att krypa upp i soffan hos och dricka te och berätta om min dag. Och få en puss på kinden och frågan "älskling, vill du jag massera dina ömma fötter och din rygg?"  TÄNK! Gud vad jag vill det nu!!!


Men hur som hellst, ikväll är det dax för Susanne att välja mella uffe eller Per-inge i Bonde söker fru...jag hoppas innerligt att hon väljer Per-Inge, men jag hoppas oxå hon snabbt börjar kalla han för Per, Pelle, älskling, eller vad fan som hellst...för ligga i sängen på morgonen och säga "God morgon Per-Inge lilla, sovit gott?" Rimmar inte bra i mina öron...



Av Nina - 11 december 2007 23:47
http://www.youtube.com/watch?v=ktUSIJEiOug&feature=related

Fy vad snygg hon är!!! Tänk om man såg ut och sjöng som henne?! FULLPOTT!!!

Av Nina - 11 december 2007 23:39

jahapp, då var det tvättning idag igne.. Men idag hade jag Mikaela som sällskap!=) Så det gick bra! Vi hann gå igenom rät tmkt skvaller medans jag tvättade två maskiner som ajg var tvungen att klocka..så vi fick sitta snällt o glo i tvättstugan. Sen belönade vi oss med kaffe, pepparkakor och frallor med Kalles färskost på! gott!=) Så då hann vi med lite skvaller till=)


nu är tvätten klar, så i morron är det värsta biten kvar....STRYKNING!=(

Fast jag kan ju titta på pinsamma Bonde söker fru undertiden=) Undra vilka de väljer...=)

Sov dax, frukostmöte i morron... OCH MAJA KOMMER DÅ!!=)

*Checkar ut och snarkar*

Av Nina - 10 december 2007 18:46

jag hittade en mobil på jobbet i lördags, som var avstängd. ojda tänkte jag, hur ska vi lösa detta? men sen vände jag på telefonen, och fick då genast klart för mig att det var en gammal som ägde denna... Och hur kunde jag veta det?? JO! det finns ingen under 50 år som skriver mobilnummret på bakisdan OCH PINKODEN!är ju inte så smart om någon skulle sno den... Men i detta fallet var det visserligen bra, för nu kunde jag låsa upp telefonen, gå in i telefonboken och hitta "hem" och ringa upp kunden... Som idag kom in och hämtade sin telefon. Och mycket riktigt var han 60+

Så, innebär detta att gammal alltid är vis? Är det smart att skriva pinkoden bak på telefonen eller inte??

Av Nina - 9 december 2007 23:43

och så har jag lyckats med klanterierna igen...
var uppe på Coop Forum med Richard idag. Och där innanför dörren blev jag så lycklig för jag hittade en bankomat..tyckte det var coolt att det fanns där. Så jags kulle plocka ut en hundrig för vi skulle till Donken sen... Tror ni inte jag lyckas plocka ut en hundring, MEN JAG TAR DEN INTE MED MIG!!!Utan jag tar mitt kort, och kontoutdrag och går....hur puckad ska jag bli?! 

Så på Donken fick jag betala min burgare med kort iaf*suck* Och hundra kronor fattigare...



Såg Filmen på fyran nu ikväll -Life of David Gale, shit vad bra!!! Fruktansvärd men så bra!!

Ovido - Quiz & Flashcards