~*~Moi~*~

Alla inlägg den 14 maj 2009

-

Av Nina - 14 maj 2009 23:01

Gjort idag? idag har jag jobbat med britney på Dressmann:-) Britney och jag emot alla kartongerna...Synd och påstå att vi vann över dom idag, men vi gör ett nytt försök imorron!! Tillsammans är vi starka som du sa britney!:)


Richard kom på en liten kaffe med nu ikväll. Löste lite världsproblem och annat. precis som vanligt alltså. Nu tänker jag lägga mig på soffan och kolla på sex and the city, och troligen somna för 3 gången på soffan IDAG!

Av Nina - 14 maj 2009 11:46

De första du bör göra när du anländer till jobbadressen är:


 Se dig om kring. Ser du golv, väggar, tak, en soffa, en säng och annat möblemang? Är svaret NEJ då är du förmodligen på en byggarbetsplats. Då kan du skita fullkomligt i nästkommande punkter. Är svaret JA, då är du sannerligen inte på en byggplats. Utan i ett HEM. Och då gäller följande saker.


-Ta för fanken av dig skorna, du är väl för tusan ingen grottmänniska? Du kan väl uppföra dig även om du är på jobbet???? Skulle jobbet kräva att du måste ha skor, tex du ska bära upp och ner massa tung sten. Så kan det vara okej. Men ska du bara spika fast några fönsterlister eller lägga en fog eller annat pill. SKOR EJ OKEJ!!!


-Om du ser att hemmet du är i, har vita väggar och dina händer är svarta/grå/dammiga eller annat smuts. SÄTT DÅ FÖR TUSAN INTE DITT STORA DASSALOCK TILL NÄVE PÅ DEN VITA VÄGGEN!!!!!


-Ser du ett badkar? Och du måste stå i badkaret för att komma åt? Har du fortfarande skorna på dig då är det helt lagligt att skjuta dig. Det är förmodligen värt en massa pengar att ha ditt huvud som trofé på väggen. Kanske den vita väggen rent av.


Klarar ni av dessa punkterna så kommer allt att ske galant. Om inte? Ja då kommer det vara en väldigt irreterad person som låser dörren efter er.



Ovido - Quiz & Flashcards