~*~Moi~*~

Alla inlägg under augusti 2007

Av Nina - 21 augusti 2007 20:43

Fy fasen vad denna tantan är rolig!!!=) Skrattade så jag grät!


http://www.youtube.com/watch?v=Rz-zZBJUxvc
Av Nina - 20 augusti 2007 22:26

Legat i kärringgrillen för att försöka få någon solbränna idag...aj, brände fläsket!! Ajsom!


Idag har jag varit sååååå-å nyttig! Jag har gjort grönsaksoppa!=) mums! Men jag brännde mig även där=( på Tungan..aj!

Inte min dag idag!


Nu ska jag dammsuga o reta grannen..he he..skadeglädje är min grej!=)


Av Nina - 16 augusti 2007 22:48

Jaha, Idag har Anette och jag varit i Karlkrona och haft en shopping tävling!=)  Den som fick flest grejer under 400 kronor vann... JAG VANN!!=) Vi fick först lika många grejer, jag köpte två klänningar och ett halsband, anette en topp och en klänning och ett armband, men sen sprack hon budgeten med 98 kronor då hon även köpte ett par leggings! Så jag vann!=) he he

Anledningen till denna otrliga tävling var att vi har ont om cash denna månaden nu...=) Men shopping behovet stannade ju lixom inte för den sakens skull..Sen skickade Roger(Anettes kompis) med pengar så vi kunde shoppa åt honom, han vill eha en långärmad linneskjorta, sen två hundra vi fick shoppa något annat vad vi ville för till honom, men vi shoppade fritt för alla  hans pengar istället=) Fanns inegn linne skjrota...=) Men fina grejer blev det fakstiskt.


Richard har varit här på besök i kväll och höll på att prata sönder min veckoliga religiösa upplevelse...Robin Hood! Men han var tyst till slut. Men vet ni vad?! ROBIN ÄR BARA MIN NU!=) Marion dog idag...jag blev lite besviken för jag har minsann sett den teknade och där gifter dom sig i slutet med en vigselring av en näckros.. Men så blev det inte här=( Richard försökte dock väldigt fint och pedagogiskt i min sorg förklara att de även är RÄVAR i den teknade... men so what?! Jag ville ju se de gifta sig med näckros ringen...men nu kanse jag kan få den?=)
Nä, nu ska jag snarka o dregla lite på kudden. Jobbe dag i morron!

*ZzzzzzzZzzzzz*

Av Nina - 16 augusti 2007 22:47

He he...oj oj oj vad många som var sugna på den låten och har googlat...Och alla hamlade hos mig! COOLT!=)  Men, för att göra er glada,

Ni hittar låten på http://www.myspace.com/kokobom    Glöm inte lyssna på den svenska varianten för den är fan snäppet grymmare!=)
Hejdå alla sötnosar!


Av Nina - 15 augusti 2007 20:27

"koko bom bom bom, koko bom bom bom, here here I´m!" Shit vilken svängig låt=) Gå in på Kokobom.com så finns den där=) Sjukt svängig=)


jaha vad har hänt på senaste tross...I lördags var det mini mini kräftskiva hos Louise o Paul... Men jag smet vidare hem till Anette för vi skulle gå ut! Det var bara tre par och jag hemma hos Louise..hur kul e det att sitta dåär som en party sugen singel då?=) Nä, tacka vet jag singel party med nettan=)


Louise och jag letar resor för fullt nu, vi är lite inne på att ta en vecka solsemester nu iaf, istället för London, men alla resor är ju så sjukligt dyra nu när det har varit så kass sommar*suck*

I måndags var jag föresten hemma hos min lilla mormor som fyllde 79 bast! Jisses, jag sprang ju rakt in i fällan, mamma sa att det bara skulle vara jag o hon o pappa som skulle dit! SKIT SNACK! Halva släkten var ju dör typ...och där kom jag i mina Foppatofflor...aj aj aj...men men=)

Nej nu ska jag eventuellt ta i tu med min stryktvätt...TJO!


Av Nina - 10 augusti 2007 22:02

Jag visste inte att jga bodde i en simhall?! Men idag känns det verkligen så! klibbigt och äckligt i luften så det känns som en smihall, bortsettfrån att vi inte har någon pool man kan kasta sig ner i!


Täntke rapportera veckan som gått, glömde det i all min ilska igår

Måndag: jobbade, och var ute o gick med Nettski

Tisdag: Jobbade, och var hemma hos Changan o drack coffee på hans balkong o snackade skit

Onsdag:Jag, Anett, Nisse och Roger var en sväng nere på hotellet och intog öl o mat, trevligt! och en liten promenad..och jobb så klart

Torsdag: Jobbade och sen kom Johanna upp o drack kaffe o hämtade sina paket -ÄNTLIGEN! Sen, sen min vänner var det ju ROBIN HOOD! Min kärlek till Robin kommer aldrig svalna=) Första bästa kille jag träffar som kan skjuta pilbåge och kan tänmka sig ta på sig tights ska jag gifta mig med=)

Fredag: Kom hem ifrån jobbet vid strax efter 18, skulle bara lägg mig en liten liten stund på sängen o vila fötterna... Jo tjena! Jag vaknade 21:10..OOPS! Satan oxå, att jag aldrig lär mig, jag KAN INTE bara vila en stund så, jag slocknar direkt! Jag håller bli som min mamma -Somnar i fallet, innan man hinner ner till kudden!


ÅH! NU har min favvis låt kommit hem!=) Sean Kingston - Beautiful Girls   TACK ANETTE!!!!!!!!!!=)


Imrronm blir det mini mini kräftskiva, sen gå ut med Anette o hennes kompisar!=)

Se, anette, du nämndes masssa gånger nu!=) He he=)

Av Nina - 9 augusti 2007 22:37

Alltså idag blir jag bara så trött, så trött! Johan, du är tjugosex år gamal, skärp dig! Egentligen är han inte ens värd att bli omnämnd. Men jag tycker det är så löjligt att jag tror jag krivera! Det är typ fyra månder sedan det tog slut emellan oss. Men ÄNDÅ så får jag inte bete mig som jag vill, viket tydligen är att bete sig illa...eller som Johan sa -En SLAMPA!

Seriöst?! Är man en slampa för man pussas lite med en kille på krogen? Inte i mina ögon! Och faktumet att han var sjöman har tydligen retat upp honom ännu mera. För varför ska jag slösa tid på någon som bara är i stan i tre dagar och sen försvinner...?! Öh hallå?! Jag hade inte några planer på att springa o gifta mig kan jag inte påstå! Vi snackade o hade mysigt en stund på kvällen, men för fan det gör mig inte till slampa!!! han påstår dessutom att man inte kan hålla kontankten med någon ombord på en båt...EINSTEIN! Hör talas om MSN? SMS? Mail? Vill man kan man, nu är jag dock inte sugen på det...men det går! Man behöver inte telegrafera nuförtiden för att nå folk som är ombord på en båt!


Men ringa till mig och säga att jag är en slampa som får honom att må dåligt, känna sig smutsig och äcklad?! För fan, lägg ner! jag har inte onanerat på torget!!!!! Och Johan, att sen påstå att andra tycker som du, fy fan vad lågt! Jag vet att det bara var du o Mia som såg, och när jag såg er var skadan redan skedd! Men kom inte o säg att andra håller med, för det finns inget att hålla med om. Inga av dina "vänner" skulle anse de, för de beter sig tio gånger värre! Och jag anser inte att man beter sig illa för att man pratar och socialiserar med folk som kanske leder till en kyss eller två på krogen? Du kanske borde prova på att vara lite social själv?!

PUCKO!

Av Nina - 5 augusti 2007 23:42

Oj, nu i helgen har vi haft besök av 600 sjömän i Karlshamn, Nordiskt kadettmöte så det var normänn, isländare, svenskar, danskar och finländare(för er som inte vet vilka som ingår i Norden=) ) här i stan, och även på ågatan igår.. oj oj oj säger jag bara!=) Fredrik och jag gjorde ett litet vad=) Den som inte fick till det skulle bjuda den andra på öl ha ha ha ha...fredrik är skylldig mig två! En för att han inte hittade någon, och en för att min hade flest sträck på armen på hela bygget...en liten officerare=) *nöjd*

Jag var nog på G i helgen, för jag fick massa skamliga förslag=) Kul att få lite uppskattnin gibland, så jag är bara tvungen att skriva det här he he!

Anettes kompis undrade om jag var lika pigg och full med energi i sängen oxå som annars...öh...okej...


Idag har mamma o pappa o Leo varit nere o hälsar på, vi har varit o tittat på alla skeppen tillsammans med halva blekinge typ och ätit glass på glassbåten=) mysigt=)
Och sen har jag, richard, changan o Jimmy kollat på film...-Are you scared?, totalt jädra värdelös kan jag säga att den var! En skräckis om det inte framgick av namnet... men jisses, de hade nog inte någon audition för skådisarna utan tog de första de såg på stan som var snygga och gav dom ett manus. Verkligen skit kass!!!

Och nu sent ikväll har Anette och jag variut ute o promenerat och pratat och haft skoj i den ljumma sommar kvällen=) Äntligen lite värme o sol!!!!!!! UNDERBART!

Skepp o hoj!

Ovido - Quiz & Flashcards