~*~Moi~*~

Alla inlägg den 9 augusti 2007

Av Nina - 9 augusti 2007 22:37

Alltså idag blir jag bara så trött, så trött! Johan, du är tjugosex år gamal, skärp dig! Egentligen är han inte ens värd att bli omnämnd. Men jag tycker det är så löjligt att jag tror jag krivera! Det är typ fyra månder sedan det tog slut emellan oss. Men ÄNDÅ så får jag inte bete mig som jag vill, viket tydligen är att bete sig illa...eller som Johan sa -En SLAMPA!

Seriöst?! Är man en slampa för man pussas lite med en kille på krogen? Inte i mina ögon! Och faktumet att han var sjöman har tydligen retat upp honom ännu mera. För varför ska jag slösa tid på någon som bara är i stan i tre dagar och sen försvinner...?! Öh hallå?! Jag hade inte några planer på att springa o gifta mig kan jag inte påstå! Vi snackade o hade mysigt en stund på kvällen, men för fan det gör mig inte till slampa!!! han påstår dessutom att man inte kan hålla kontankten med någon ombord på en båt...EINSTEIN! Hör talas om MSN? SMS? Mail? Vill man kan man, nu är jag dock inte sugen på det...men det går! Man behöver inte telegrafera nuförtiden för att nå folk som är ombord på en båt!


Men ringa till mig och säga att jag är en slampa som får honom att må dåligt, känna sig smutsig och äcklad?! För fan, lägg ner! jag har inte onanerat på torget!!!!! Och Johan, att sen påstå att andra tycker som du, fy fan vad lågt! Jag vet att det bara var du o Mia som såg, och när jag såg er var skadan redan skedd! Men kom inte o säg att andra håller med, för det finns inget att hålla med om. Inga av dina "vänner" skulle anse de, för de beter sig tio gånger värre! Och jag anser inte att man beter sig illa för att man pratar och socialiserar med folk som kanske leder till en kyss eller två på krogen? Du kanske borde prova på att vara lite social själv?!

PUCKO!

Ovido - Quiz & Flashcards