~*~Moi~*~

Alla inlägg under augusti 2008

Av Nina - 21 augusti 2008 20:48

...men hemma bäst!

Nu är jag hemma ifrån Varberg!
Det var det sjukaste "hotell" jag varit med om! Tove och jag garvade så vi tjöt. vi skrattade så vi inte kunde gå ur bilen på säkert 30 minuter... men det berättar ag mera om en annan dag. för nu måste jag verkligen sova!


Men hörreni...nästa vår/sommar...jävlar vad snygga skor det blir!!



Av Nina - 18 augusti 2008 23:27

...jag verkligen hatar att packa. och sedan jag flyttade så hatar jag det ännu mera. I morron så ska jag åka till Varberg i 3 dagar på inköp. Och jag måste verkligen packa nu, gärna för ett par timmar sedan. För vi åker i morron klockan 06:00...


men vad gör jag? jo, jag väljer att stryka massa tvätt jag inte strykit på 4 dagar...men nu var det tydligen tajm.

Och rensar och torkar ur kylen och frysen. Men det ska ju oxå göras. packa kan jag kanske göra nästa vecka...


--------------------------------------- 


Här har ni bilderna på min lilla datavrå som innan var klädkammare. även här ska det fixas med lite små saker till innan det är klart.  Bilde på kök kommer senare i höst då det itne här helt klart.

Av Nina - 17 augusti 2008 20:16

okej, det var både första o sista gången jag tog tåget till Kalmar. Bara en jävla massa krabb...fick fel biljett i karlshamn, så det blev en ny på tåget...så istället för en fick ag ju köpa två..och massa byten o skit.


Emmaboda=Hålan någon totalt glömde.


Men på Öland, när jagv äl kom dit, så var det jätte trevligt. Grillade med mormor, morfar, morbror och kusiner och mamma, pappa obrosan.  Och gosade med Leo och Conrad=) Och busade lite så kalrt=)

Så blev det så klart ganska mkt vin...vilket syns i mitt aniskte idag...en finne för varje vinglas typ...ssamma visa varje gång. SKIT!

Av Nina - 16 augusti 2008 08:47

Då var det snart dax att knata till jobbet. Hoppas det är många shoppingsugna nu=) Finns mkt fina höstskor som man...eller iaf jag...vill bära med mig hem och ha som nya sambos.

 Vill de, så kan det i vissa fall vara okej att byta ut sin riktiga sambo emot ett par skor...om det är någon sambo som faller mig i smaken menar jag ;-)


Ska åka till kalmar med tåget senare idag. Ska till Öland och fira mormor som fyllde 80 här om dagen. Kan någon vänlig skäl försöka förklara för mig hur fanken det kan ta nästan 4 timmar att åka tåg emellan karlshamn och Kalmar????? Helt fucked up! Man måste åka via emmaboda...känns inte det som en liten omväg? De gör en 2 timmars resa till nästan 4...galet!




Av Nina - 15 augusti 2008 23:26

åhhhhhhh!!! Jag mitt dumma as!! Inte nog med att asen min är stor, utan den är ta mig fan något av det dummaste

och klantigaste som finns!!!


Jag har tappat nycklen till tvättstugan.


Så, vet ni inte vad ni ska göra en fredag kväll..ring karlshamns brandkår, så kommer de med extra nycklar och hjälper till o leta!=) Dock utan resultat. Men ett STORT pluss för brandkåren;-)


OBS! Ring inte 112,utan ring personliga kontakter. Typ Stefan som har nycklar. haha


Ulrika, nöjd nu när jag berättade?=)

Av Nina - 15 augusti 2008 21:22

Att man aldrig kan vara nöjd!

Har nu provat igneom hela min låda....ALLT var bra! ALLT! Förstår ni hur fattig jag kommer bli??? nästan 4.000 fattigare...måste verkligen rensa igenom och dissa en del...


skit oxå.

Av Nina - 15 augusti 2008 18:56

Åh! Idag har mina kläder kommit ifrån H&M!! Sååååå mkt fina färger i min låda! Nu villo jag att det ska bli kallt så jag kan mysa in mig i mina höst kläder!! 


Åh, jag är så glad, sitter o tittar på lådan.

Jag är glad ännu, för jag har inte provat dom, eller tagit ut dom ur plasten...bruka resultera att jag blir arg för att det inte alls ser ut som de gjorde i katalogen, brukar bli skit less på materialet!


Men, nu är jag glad!=)


Av Nina - 14 augusti 2008 18:40

kan man äta vaniljvisp till middag...? Enbart?   Kanske lite havregryn på toppen...?  Det är typ vad som finns hemma nu och jag orkar inte handla.


Nå? går det?

Ovido - Quiz & Flashcards