~*~Moi~*~

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Family-Weekend

Av Nina - 25 oktober 2009 10:15

Då är helgen snart över igen ju...varför går helgerna så fort???


I fredags kämpade vi för att hålla ögonen öppna genom hela idol. Klockan 22 gick vi o la oss, ungefär 22.10 tror jag vi sov här på ED. Gamla??


I går jobbade jag, tyvärr var det inte alls så mkt folk på stan, pissväder!! Jag var laddad för en sjutusan massa folk, men tji fick jag. Sen begav vi oss emot Korpardalen och hem till Kalles mamma o pappa på middag. Asså det där med att slippa laga mat är guld:-)

Sen blev det lite bio -Bröllopsfotografen. SKIT KUL!!! Värmläningar är ju kul, så är det bara. Däremot kom jag på att en delen av karlshamns befolkning saknar humor. Kalle ch jag garvade verkligen i fiklmlen, medans alla andra bara satt o inte drog på smajlbanden alls.... Karlshamns butter klubb som hade möte kanske??


Men jag rekomenderar verkligen filmen. Skit kul=)


Nu blir det frukost, sen lite tvätt och sen är det dax för mina föräldrar att äras med ett besök.-)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

ss

Av Nina - 28 juli 2010 20:35

tja fadderittan lambo!

Av Nina - 22 april 2010 08:14

det är lite mkt just nu, och inte så mycket som är roligt att blogga om. Därför inget bloggande nu heller.... Kanske egentligen är lika bra att lägga ner skien helt, men sen tycker jag ju att det faktiskt är roligt när jag väl gör det....   Nu gå...

Av Nina - 30 mars 2010 18:38

...jag har ju en blogg. Det har jag typ glömt. Jag fortsätter att glömma lite till, tiolls imorron... ...

Av Nina - 24 mars 2010 13:06

kalle uppskattade inte min fråga igår... "Var du född när Hiroshimabomben föll???"   Tydligen var det någon gång under andra världskriget, så han uppskattade visste inte det...  Jobbigt med "äldre" pojkvänner...de var för gamla för att gilla ...

Av Nina - 21 mars 2010 20:20


behöver jag säga att jag längtar tills imorron?? Tror inte det va....:-)    ...

Ovido - Quiz & Flashcards