~*~Moi~*~

Alla inlägg den 28 september 2008

Av Nina - 28 september 2008 22:31

Så, nu har vi hämtat Mikaela i Kallinge=) Och vi har hunnit äta och titta på en film, och hon har hunnit spilla ut ett glas vatten över hela soffbordet=)  (haha ita, det är inte bara jag som gör sånnt!!!!)


hur som hellst, det jag skulle komma fram till var att är vi satt i bilen hade vi en liten disskution om städning...det hela börjar med att de retar mig för att jag städar ofta. men jag gillar ha det rent.


hur som hellst, min fråga är nu, Hur ofta dammsuger ni? och hur ofta torkar ni era golv??

Jag dammsuger min lägenhet, MINST 2ggr i veckan, och torkar golven 1 ggr i veckan. Mikaela dammsuger en gång i veckan, men torkar inte golven så ofta. Anette däremot chockade mig... hon dammsugger 1 ggr VARANNAN vecka!! Och torkar inte golven 1 ggr i månaden... är jag över nitisk????

Av Nina - 28 september 2008 16:11

Nu ska jag bara städa av badrummet, och hoppa in i duschen SEN, SEN, ska vi åka och hämta Mikaelak på flygplatsen i kallinge!!=)


är hon med på planet, eller bangade hon?=)

Av Nina - 28 september 2008 14:31

Hur tusan kan det alltid bli VÄRRE när jag städar än innan???


Jag har en tendens att slita fram allt från alla tänk bara vråer och rensa o ha mig när jag ska göra den enklaste tänkbara städningen... Varför gör jag så? När jag började städa för 1 timme sedan såg det hyffsat ut, skulle bara plocka in den rena tvätten, damsuga o damma av lite....nu hänger hälften av allt jag äger ute på balkongen och vädras och alla lådor är uttömda på vardagsrums golvet i princip... Hinner jag klart innan vi ska hämta mikaelak tross?? Tveksamt.

Ovido - Quiz & Flashcards