~*~Moi~*~

Alla inlägg den 27 september 2008

Av Nina - 27 september 2008 23:07

jaha, det blev inget partajande idag...kanske lika bra det, bäst att jag vila upp mig sista helgen nu innan min party-polare in crime Mikaelak blir karlshamns bo igen...;-)

Vi har redan bestämmt att näsa helg är party=)  TJOHO!!!=)

pratade företen med karlsson/Changan nyss...tokfull.


Richard och jag har varit riktigt lugna o snälla små ungdomar ikväll=)
Vi åkte hem till min mamma o pappa, där bjöds det på hembakad pizza, kaffe o kladdkaka och en massa prat, trevligt trevligt=)


Lovade ju att aj skulle skriva om den där drömmen med idag...

det var så här:

Jag, Mikaela, Karlsson(inte changan en annan Karlsson) och Pelle satt hemma i mitt kök och dricker rödvin. Då puttar Karlsson ner mitt vin glas, som börjar rulla iväg...ut genom dörren, ner i trappen, ut ur porten och rullar vidare längst med hela XXXXX (vägen jag bor på). Det skvalpar inte över en droppe, jag springer efter mitt glas och jagar det som en tok. det sväger vid ett rödljus och vidare på nästa gata, när jag lyckas komma i fatt glaset är det på väg upp för en lång backe, så jag kastar mig emot glaset och...PRECIS när jag tar tag i glaset så rinner allt vinet ut. och Karlsson bara skrattar och säger att jag inte ska få mera vin. Pelle och Mikaela skrattar bara med sina vinglas i handen och skålar...

Sen vaknade jag.

Vad betyder detta? Någon tolka???

Paj

Av Nina - 27 september 2008 17:23

Lördag...

Idag har jag skrattat så jag trodde jag skulle dö ett tag på jobbet.

Det kom in en liten flicka på ca 2 år, och skulle köpa ett par KAVAT skor med sin pappa. Hon provade ett par kängor, och blev lite kissig...så hon kissade....RAKT NER I SKORNA!!!! Tror ni pappan skämdes? JAPP!

Och jag skrattade nått hejdlöst...fast itne så den lilla flickan såg det så klart! men jag har gått om kring och små myst åt detta hela dagen. Inget hon kan hjälpa, men ack så roligt. det är ju sånnt som hände nrär man är liten=)


Sen har vi haft paj o kaffe ute på gården nu i eftermiddag. jag, richard, Pelle, Karlsson, Haggö och "Utter-gubben". Och ja, det var jag som bakade pajen. Trevligt med lite PICKnick...Pelle gillar snoppord...


Föresten. pappan köpte skorna.-

Ovido - Quiz & Flashcards